نیروی دریایی اسرائیل برای خنثی کردن حملات حزب الله لبنان و ترور فلسطینی علیه حوزه های گاز در دریای مدیترانه، موشک جدیدی را ازمایش کرد

موشک دریا به دریا که توسط نیروی دریایی اسرائیل مورد ازمایش قرار گرفت این هدف را تامین می کند و قادر است شناورهای مشکوکی را که به سکوهای اسرائیلی نزدیک می شوند، از فاصله دوری هدف قرار دهد و آنها را نابود کند

نیروی دریایی اسرائیل نوع جدیدی از موشک های دریا به دریای خود را با موفقیت مورد آزمایش قرار داد. قرار است این موشک ها به روی ناوچه های موشک انداز و قایق های تندرو نیروی دریایی اسرائیل نصب شود که وظیفه آن ها حفاظت از سکوهای استخراج گاز در دریای مدیترانه می باشد.

اسرائیل با بهره گیری از تکنولوژی های پیشرفته، توانسته است ذخایر سرشار گاز در عمق آب های دریای مدیترانه کشف کند که بهره برداری از برخی از حوزه ها با موفقیت آغاز شده و بخش قابل ملاحظه ای از سوخت مورد نیاز کشور از این منابع تامین می شود و اسرائیل هر سال چند میلیارد دلار صادرات گاز دارد.

سازمان های ترور عربی و اسلامی، و به ویژه حزب الله لبنان، تهدید کرده اند که سکوهای استخراج گاز را که در فاصله دوری از سواحل اسرائیل برپا شده  مورد حمله قرار داده و آن ها را به آتش خواهند کشید.

این تهدیدها ایجاب می کرد که نیروی دریایی اسرائیل به تهیه تجهیزات مورد لزوم برای حمایت از این کشورها دست بزند.

موشک دریا به دریا که توسط نیروی دریایی اسرائیل مورد ازمایش قرار گرفت این هدف را تامین می کند و قادر است شناورهای مشکوکی را که به سکوهای اسرائیلی نزدیک می شوند، از فاصله دوری هدف قرار دهد و آنها را نابود کند.

یک دیدگاه

  1. اگر شرارت نسبت به منابع انرژی اسرائیل اشتباه کنند یک جهان بر علیه انان بلند خواهد شد واسرائیل به حق تمام فعالیتهای ضد اسرائیلی را تا ریشه در لبنان و فلسطین جعلی خواهد سوزاند . ما اسرائیلیان یادم است بنیامین نتانیاهو وزیر محبوب و مقتدر اسرائیل همچنان بر منصب قدرت خواهد ماند بنیامین نتانیاهو خط قرمز است هر کس بر علیه این عزت و محبوبت و اقتدار ( بنیامین نتانیاهو ) اشتباه کند مجازات اسمانی را دوست دارد پس هیچ کس به این وزیر پر اقتدار بی احترامی نکند و بگزارید برکت اسمان یهوه انچه مکتوب است در سرافرازی و عزتمند شدن و سلطنت اسرائیل به کمال برسد خدا تمام نیکویی و برکت و عزت را به اسرائیل ارث بخشید هللویا درود و برکت بر بنیامین نتانیاهو .درود و برکت بر اسرائیل باد تا ابد دست تک به تک بنی اسرائیل از کوچک تا بزرگ می بوسم ، صهیونیسم برکت تحقق نیکویی بر اسرائیل است .

Comments are closed.