هر اندازه هرج و مرج اقتصادی در حکومت بیشتر می شود، نزاع بین دو جناح نیز بالاتر می گیرد

حسین شریعتمداری،مدیر مسوول روزنامه کیهان تهران، روحانی را مورد یک محاکمه مجازی قرار داد و گفت: جناب روحانی، شما اختیارات کافی داشتید، اما آیا «توان لازم» را هم داشتید؟

نبرد بین دو جناح رقیب در حکومت اسلامی ایران، پیرامون این پرسش که مسؤولیت هرج و مرج کنونی در ایران به عهده کیست؟ و چه کسی اختیارات کشور و مدیریت امور را باید به دست داشته باشد؟ همچنان بالا می گیرد.
حسن روحانی دو روز پیش گله کرده بود که اختیاراتی را برای رئیس جمهوری باقی نگذاشته اند، ولی احمد جنتی سخت به آن اعتراض کرد و در مقابل، علی مطهری به دفاع از رئیس جمهوری برخاست و بلافاصله با انتقادهای گزنده ای از جانب حسین شریعتمداری، یکی از تندروترین عناصر رژیم روبرو گردید.

علی مطهری،  نایب رییس مجلس شورای اسلامی  در نامه اعتراضی به رئیس مجلس خبرگان، احمد جنتی نوشت : وظیفه شما تعیین تکلیف برای رئیس جمهور و مجلس نیست.
مطهری در این نامه همچنین نوشت :  نباید جنتی و مجلس خبرگان، در وظایف دولت و مجلس دخالت کنند.
وی صرحتا این نهاد حکومتی و رئیس و اعضای آن« را به دخالت در آن چه که “وظایف دولت و مجلس” نامید، متهم کرد و همچنین نسبت به ارسال نامه از جانب جنتی به خامنه ای اعتراض کرد و آن را “تعریض ناخواسته” به مقام رهبری دانست.

احمد جنتی، رئیس مجلس خبرگان، پیشتر، در نامه ای خواهان عذر خواهی رییس جمهوری از رهبر و ملت ایران، به خاطر خروج آمریکا از توافق هسته‌ای موسوم به برجام شده بود.

از سوی دیگر، حسین شریعتمداری،مدیر مسوول روزنامه کیهان تهران، روحانی را مورد یک محاکمه مجازی قرار داد و گفت: جناب روحانی، شما اختیارات کافی داشتید، اما آیا «توان لازم» را هم داشتید؟
شریعتمداری در در یادداشت امروز(دوشنبه ) در روزنامه کیهان نوشت: حوزه ی اختیارات دولت مشخص است وباید در حد توان و اختیارات خود عمل کند.
مدیر مسؤول روزنامه  کیهان تهران افزود :  شما به خوبی می دانید که هر رییس  جمهوری در ایران ، برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! پس چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟ و چرا با وجود دانستن قدرت اصلی در دست جایگاهی به جز دولت، دوباره کاندیدای رییس جمهوری شدید ؟ تاکنون برای مردم چه کردید ؟
به گفته آگاهان، انتظار می رود که هر اندازه بحران با ایالات متحده و کشورهای منطقه بالا گیرد و هرچ و مرج در داخل ایران بیشتر شود، این گونه حملات متقابل نیز شدت بیشتری خواهد یافت.

یک دیدگاه

  1. شنیده ام که برای بعضی از افراد در حکومت مثل مطهری و روحانی و لاریجانی محافظ به معنای جاسوس گذاشته اند البته ممکن است شایعه باشد ولی در ایران این را میگویند .

Comments are closed.