هزاران اسرائیلی در تظاهرات برای حمایت از پناهجویان آفریقایی شرکت کردند

تلاش مهاجران غیرقانونی در اسرائیل برای لغو تصمیم دولت در مورد اخراج آن ها ادامه دارد و شب گذشته (شنبه) هزاران تن از این افراد و هزاران نفر از اسرائیلی های طرفدار آن ها در تل آویو تظاهرات بسیار بزرگی برگزار کردند.

در گوشه دیگری از تل آویو، صدها نفر افرادی که قاطعانه خواستار اخراج مهاجران غیرقانونی هستند گرد آمده بودند. ولی از آن جا که این تظاهرات بدون گرفتن مجوز برگزار شده بود، پلیس بانویی را که رهبر این گروه است بازداشت کرد.

دولت می گوید که حدود سی هزار نفر از افرادی که به طور غیرقانونی و از طریق خاک مصر وارد اسرائیل شده اند و به هیچ وجه نمی توان آنان را پناهجوی سیاسی نامید یا خود داوطلبانه این کشور را ترک گویند و یا رهسپار بازداشتگاه شوند.

اسرائیل با دو کشور آفریقایی برای پذیرفتن این افراد به توافق رسیده و همچنین به هر تن از این افراد هزاران دلار پول نقد می دهد. ولی اکثر این مهاجران غیرقانونی خواهان ماندن در اسرائیل و بهره گیری از زندگی سطح بالا در این کشور و شکوفایی اقتصادی آن می باشند.

وزارت کشور اسرائیل می گوید که اکثریت قریب به اتفاق این پناهجویان، تلاشگران سیاسی نبوده اند که جانشان در کشورشان در خطر است، بلکه افرادی هستند که برای بهبود وضع زندگی خود به اسرائیل رخنه کرده اند.

گروه های زیادی در داخل اسرائیل و در جامعه یهودیان جهان، با این اخراج مخالفت می ورزد و آن را مغایر ارزش های اخلاقی یهود تلقی می کند. همچنین، شماری از یهودیان بازمانده از جنایات نازی ها می گویند تنها ملت رنج کشیده یهود است که می تواند عمق محنت این آوارگان آفریقایی را احساس کند.

در همین راستا، هزاران نفر اسرائیلی حامی این پناهجویان در تظاهرات دیشب شرکت کردند و در پشتیبانی از ماندن آن ها در اسرائیل نطق های آتشین ایراد کردند.

مخالفان این پناهجویان می گویند که بسیاری از آنان افراد اهل خشونت و دزدی و ازار هستند و هشت سال پیش یک پناهجوی سودانی، یک بانوی اسرائیلی را به وضع فجیعی به قتل رساند.

یکی دیگر از عللی که علیه ماندن پناهجویان عنوان می شود آن است که با فرهنگ اسرائیلی کاملا بیگانه هستنند و موجب شکاف فرهنگی و خطرات امنیتی در جامعه اسرائیلی می شوند.


عکس بالا: صدها تن اسرائیلی در تظاهرات متقابل، در گوشه دیگری از شهر تل آویو، خواستار اخراج پناهجویان آفریقایی شدند

یک دیدگاه

  1. ورود پناهجویان غیر واقعی بطور غیر قانونی در خاک اسرائیل بر روند تروریسم تأثیر خواهد گذاشت و برگ برنده برای حماس و جهاد اسلامی و انصار بیت المقدس محسوب خواهد شد. اسرائیل در پروسه مبارزه با ترور خواهان پروسه جدیدی نیست حتی اگر پناهجویان خود مایل به مبارزه با تروریسم هستند

Comments are closed.