محمدحسین بحرینی، رییسدانشگاه علوم پزشکی مشهد، درباره وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان خراسان رضوی گفت که این استان از “وضعیت قرمز” خارج نشده و باید انتظار وقوع فاجعهای بزرگ بود.
محمدرضا قدیر، رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این باره هشدار داد: «اگر پیک کنترلشده و روند نزولی ایجاد شده کورونا در قم را رها کنیم، دوباره از نظر اپیدمی با پیک دومی مواجه میشویم که ممکن است شدیدتر باشد».
در استان خوزستان نیز غلامرضا شریعتی، استاندار، گفت: «در ۱۰ روز اخیر اهوازیها بیاحتیاطی کردند و تعداد بیماران کرونا نسبتا افزایش یافته است».
«شکرالله سلمانزاده»، رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز، از بالا رفتن آمار مبتلایان به کرونا در چند شهر استان خوزستان خبر داده بود و «فرهاد ابولنژادیان»، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نسبت به افزایش شمار مبتلایان به ویروس کورونا در این استان هشدار داد.
همچنین در استان فارس نیز، علی اکبری، نماینده شیراز از روند صعودی ابتلا به کرونا در این استان طی ۱۰ روز اخیر خبر داده است.
در استان سیستان و بلوچستان، علیم یارمحمدی، نماینده زاهدان روز جمعه گفت: «به دلیل پراکندگی جمعیت در استان، تعداد مبتلایان و جانباختگان کرونا محدود بود اما پس از اینکه مجوز شروع به کار و فعالیت از سوی دولت داده شد، آمار مبتلایان صعودی شد و همین موضوع موجب نگرانی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گردید».
و در پایتخت ایران، انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران، گفت: «اگر روند روزهای اخیر در استان تهران ادامه یابد، همه گشایشهای صورت گرفته لغو و نسبت به اعمال محدودیتها اقدام میشود».
علیرضا زالی، سرپرست عملیات مقابله با کرونا نیز گفته که شاهد حضور انبوه مردم در پارکها و تفرجگاههای تهران بودیم و این مساله میتواند آثار بدی در پی داشته باشد.
و در شمال زیبای ایران نیز محمدحسین قربانی، نماینده وزیر بهداشت در گیلان، از افزایش “نگرانکننده” ورود مسافران به این استان خبر داده و گفته بود که مسافرتها از جمله عوامل افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایران است.