آرمین زارعیان، رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران هشدار داد : سیر مهاجرت پرستاران به خارج از کشور کماکان ادامه دارد و بر اساس آخرین خبری که در دست دارم درخواست مهاجرت ماهانه ۵۰۰ پرستار به خارج از کشور است که در سازمان نظام پرستاری به ثبت میرسد.
وی در ادامه افزود: اغلب پرستاران ایرانی به دلیل عدم برخورداری از حق و حقوق کافی و منطقی در ازای کاری که انجام میدهند تصمیم به مهاجرت میگیرند و ایران را ترک میکنند.آنان به کشورهای آمریکای شمالی مثل کانادا، و سوئد در اروپا و همچنین برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس مهاجرت میکنند.
آرمین زارعیان افزود: بخشی از پرستاران هم ابتدا خودشان کارهای پذیرش گرفتن در دیگر کشورها را پیگیری میکنند و آمار این گونه موضوع خیلی مشخص نیست.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران گفت: به همین دلیل ما برای جلوگیری از مهاجرت پرستاران، پیشنهاد استخدام ۳۰ هزار پرستار به وزارت بهداشت داده شده، اما مسئولان به دلایل مختلف با این پیشنهاد موافقت نکردند.
وی گفت: پرستاران نمیآیند حقوق ۵ هزار یورویی دیگر کشورها را رها کنند و با حقوق بخور نمیر فعلی که به آنها پرداخت میشود، نمیتوان مانع خروج پرستاران از کشور شد.
همزمان با انتشار این خبر اعلام شد که روحانیون اعزامی به ترکیه برای نظارت بر ذبح شرعی مرغ ماهیانه «۲۵۰۰ یورو»
معادل ۷۵ میلیون تومان حقوق می گیرند، این در حالی که حقوق یک پرستار در ایران زیر ده میلیون تومان است
رضا تقوی، نماینده رهبری در وزارت جهاد کشاورزی، بهمن سال گذشته گفته بود که ناظرین شرعی به کشورهای برزیل ارمنستان، گرجستان، قزاقستان، روسیه، استرالیا، رومانی، هند، پاراگوئه و مغولستان نیز اعزام میشوند.
او تعداد این ناظرین را ۵۰ نفر اعلام کرده بود که با توجه به واردات مرغ از ترکیه باید تعداد این افراد افزایش یافته باشد.