بینامین نتانیاهو می گوید که اسرائیل یک هفته طوفانی را پشت سر گذاشته، ولی آگاهان ارزیابی می کنند که هفته ای نیز که از امروز آغاز گردیده، طوفانیتر خواهد بود.
علت این ارزیابی آن است که در این هفته سفارت ایالات متحده در اسرائیل رسما به اورشلیم انتقال می یابد و گروه های ترور فلسطینی در اعتراض به آن تهدید کرده اند که منطقه را به آتش خواهند کشید. همچنین، اسرائیل فردا (یکشبنه) سالگرد یکپارچه شدن دو بخش اورشلیم را جشن می گیرد.
شرق اورشلیم ۵۱ سال پیش، در جریان جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ از تسلط اردن خارج شد و رسما به غرب پایتخت پیوست و اکنون این شهر یکپارچه از جانب کشورهای مختلف به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته می شود و سفارت آمریکا به این شهر منتقل می گردد.
فلسطینی ها گفته اند که یکصد هزار نفر را در کنار جدار مرزی با اسرائیل، در نوار غزه گرد خواهند آورد و به آشوب دست خواهند زد. همچنین انتظار می رود که فلسطینیان در کرانه باختری نیز به آشوب دست بزنند.
طبق گاهشمار میلادی، این هفته سالروز استقلال اسرائیل نیز می باشد که فلسطینیان و اعراب، آن را “یَم النَکبَه” یعنی روز مصیبت می نامند و قرار است به تظاهرات و اغتشاشاتی دست بزنند.
محوطه ورودی سرکنسولگری در اورشلیم، برای پذیرایی از سفیر آماده می شوددو طوفان عمده هفته ای که پشت سر گذاشتیم، یکی خروج ایالات متحده از برجام، و دیگری عملیات هوایی اسرائیل بر فراز سوریه بود که به گفته وزیر دفاع اسرائیل، بخش اعظم زیربنای نظامی سپاه قدس در این حمله نابود شد.
آئین گشایش سفارت آمریکا در اورشلیم، روز دوشنبه (پس فردا) با حضور صدها تن از شخصیت های آمریکایی و اسرائیلی برگزار خواهد شد. پرزیدنت ترامپ با انتشار پیامی ابراز تاسف کرد که شخص وی نمی تواند برای حضور در این رویداد تاریخی به اسرائیل بیاید ولی داماد و دختر خود را به این ماموریت می فرستد و مقامات آمریکایی دیگری نیز در آن حضور خواهند داشت.
پرزیدنت ترامپ در پیام توییتری خود نوشت “یک هفته تاریخی، پیش رو داریم”. او گفت که گرچه خود نمی تواند به اورشلیم بیاید، ولی در یک حضور ویدیویی این رویداد را شادباش می گوید.
در آستانه این روز بزرگ، همه چیز در محل سرکنسولگری آمریکا در اورشلیم آماده است و پرچم بزرگ آمریکا به صورت گلهای رنگارنگ در نزدیکی در ورودی آن مکان شکوفا شده و تابلوهای راهنمایی نصب گردیده و خیابان های جدید احداث شده است.
اسرائیل همچنین به اقدامات امنیتی گسترده دست زده تا از وقوع حوادث نامطلوب جلوگیری شود.
دولت واشنگتن یک بار دیگر برای فلسطینی ها روشن ساخته که انتقال سفارتخانه به اورشلیم، به مفهوم تعیین مرزهای آینده این شهر و مکان پایتخت فلسطینی ها نیست، و این امری است که در مذاکرات صلح بین خود فلسطینی ها با اسرائیل باید تصمیم گیری شود.

اورشلیم پایتخت همیشگی و ابدی اسرائیل میباشد و انکار و یا تایید کشورها یا سازمان های بینالمللی هیچ خدشه ای بر این واقعیت تاریخی نخواهد گذاشت. به امید روزی که پس از آزادی ایران زمین از اشغال رژیم جنایتکار اسلامی، جشن بازگشایی سفارت ایران در اورشلیم و هم زمان جشن بازگشایی سفارت اسرائیل در ساختمان قبلی در خیابان کاخ در تهران شرکت کرده و برادری و هم بستگی مردم ایران و اسرائیل را به جهانیان نشان دهیم.