حکومت ایران برگزاری همایش بین المللی امنیت حوزه خلیج فارس را که با حضور نماینده اسرائیل، در بحرین برگزار می شود مورد انتقادهای شدید قرار داد و ادعا کرد که حکومت ایران این چنین “ترفندهایی” را باطل می داند و از آن تاثیرپذیر نخواهد شد.
این نخستین بار است که یک کشور عربی، برای حضور در همایشی که هدف از برگزاری آن، یافتن شیوه های رویارویی با زیاده خواهی های رژیم ایران است، به طور رسمی و علنی از اسرائیل دعوت می کند نماینده ارشد خود را به آن بفرستد.
رژیم ایران سال های متمادی برای برانداختن حکومت سنی مذهب ال خلیفه در جزیره ای که اکثریت آن را شیعیان تشکیل می دهند، به تلاش های گسترده دست زده و مبالغ کلانی هزینه کرده، ولی هیچ موفقیتی نداشته است. یک گروه شیعه بحرینی نیز که از حکومت ایران پول و دستور می گیرد، بیانیه ای در نکوهش ای همایش انتشار داد.
در همایش امنیتی بحرین، که شامگاه امروز به مباحثات خود پایان می دهد، نمایندگان شصت کشور جهان حضور دارند که شرکت کنندگان اصلی آن شامل ایالات متحده، لهستان، اسرائیل، عربستان، امارات عربی متحده، سلطان نشین عُمان و بحرین است. کشورهای اروپایی نمایندگانی به همایش فرستاده اند که در مباحثات شرکت نخواهند کرد. به طور طبیعی، کشورهای ایران، چین و روسیه نمایندگانی به این همایش نفرستاده اند.
موضوع اصلی این همایش، بحث درباره چگونگی تامین امنیت شاخاب پارس در برابر تعرضات و عملیات خرابکاری حکومت ایران می باشد.
یکی از سخنرانی های اصلی توسط وزیر خارجه بحرین به عمل آمد که از کشورهای جهان خواستار گردید در برابر فتنه گری های رژیم ایران و عملیات آشوبگرانه آن در خلیج فارس ایستادگی کنند و برای خنثی کردن آن بکوشند.
رژیم ایران، همایش بحرین را “مشکوک و تحریک آمیز” نام نهاده و ادعا کرده است که هدف از برگزاری آن بی ثبات کردن خلیج فارس است – و این در حالی که خود رژیم ایران بود که با عملیات تعرضی نسبت به نفتکش ها در شاخاب پارس، موجب گردید کشورهای دیگر برای تامین امنیت کشتیرانی، به برگزاری چنین همایشی روی آورند.
عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه رژیم در بیان ناخرسندی از همایش بحرین، از جمله گفت: «بحرین نخواهد توانست با نفوذ تاریخی و معنوی رژیم ایران مقابله کند». آن چه موسوی “نفوذ تاریخی و معنوی” خواند اکثریت شیعه در بحرین است که رژیم ایران برای شوراندان آن ها علیه رژیم اهل تسنن، ده ها میلیون دلار هزینه کرده و هنوز نتیجه ای نگرفته است.
نماینده اسرائیل در همایش دو روزه بحرین، خانم دانا بن بنیستی رئیس بخش امنیت منطقه در وزارت خارجه اسرائیل است که لوح نام “اسرائیل” روی میز او به وضوح دیده می شود.
سخنگوی وزارت خارجه رژیم در سخنان گزنده خود ادعا کرد که رژیم ایران حاضر به گفتگو با همه کشورهای منطقه و از جمله بحرین است و طرح هایی نیز در این زمینه آماده کرده است.
این ابراز آمادگی در حالی بیان می شود که حکومت ایران برانداختن رژیم های همه کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را تدارک دیده ولی در رسیدن به این هدف، تاکنون ناکام مانده است.
از نظر رژیم بحرین اکثریت شیعه دارد و نباید یک خانواده سنی به آن حکومت کند اما سوریهای که قریب به ۷۴% سنی مذهب داره اشکالی ندارد که علویان که ۱۳% جمعیت سوریه را تشکیل میدهند به آن حکومت کنند . قانون حکومت مطلقه ولایت وقیح این است که در سوریه یک خانواده علوی به زور ۷۴% سنی مذهب را در زور زیر سلطه خود قرار دهد در حالی که در هیچ یک از پستهای مدیریتی کشوری و لشکری سوریه هیچ سنی مذهبی نقش ندارد .
حکومت کمونیستی چین مسلمانان سین کیان یا ترکستان چین را با شدیدترین شکنجه ها و کار اجباری زیر سلطه نگهداشته است و با طرح عقیم سازی دست به از بین بردن این اقلیت قومی زده است هیچ نمیگویند اما در اسرائیل دو میلیون عرب فلسطینی در آسایش زندگی میکنند و با آنها مثل شهروندان درجه یک برخورد میشود اما این رژیم پلید آخوندی دائماً آتش افروزی و دشمنی راه میاندازد .
بعد توقع دارند دنیا ساکت بنشیند و به تفرقه افکنی و آتش افروزی این جماعت نادان هیچ نگویند .
با آرزوی روزی که تمامی کشورهای خاورمیانه با اسرائیل رابطه دوستانه اقتصادی و سیاسی نزدیک داشته باشند و نابودی کامل حکومت اسلامی ایران و حزبالله لبنان و ترور فلسطینی .
سلام حداقل یه لبخندی میزد عبوس وارد جلسه شد وعبوس خارج شد.
چهره وعلائم رضایتمندی یک دیپلمات یا نماینده کشورى بیان کننده نوعی پیروزی است، واین امر در چهره نماینده اسرائیل بود. لبخند او می توانسنت بیان کننده خیلی مسائل باشد.