سکوت خانم کامالا هریس معاون رئیس جمهوری ایالات متحده در برابر سخنان یک دختر دانشجو که اسرائیل را به نسل کشی و تجاوز و غصب و تعرض علیه فلسطینی ها متهم ساخته بود، با انتقاد و ابراز ناخرسندی عمیق شخصیت های یهودی در ایالات متحده روبرو شد.
این ادعا و افترا علیه اسرائیل، در دیداری بیان شد که روز گذشته (سه شنبه) بین خانم هریس و دانشگاه میسون در ایالت ویرجینیا انجام گرفت.
آن دختر دانشجو ادعا کرد که اسرائیل به نسل کشی و انسان کشی و پاکسازی قومی در منطقه پرداخته است.
جوامع یهودی در ایالات متحده می گویند که معاون رئیس جمهوری ایالات متحده، به جای آن که به این دروغ پردازی پاسخ دهد و ادعاهای آن دختر دانشجو را رفتار و قابل نکوهش بداند، اظهار داشت که حق آزادی بیان، به افراد اجازه می دهد دیدگاه های خود را بدون سانسور بیان کنند.
خانم کامالا هریس به جای آنکه اظهارات آن دختر دانشجو را نکوهش کند، خطاب به او گفت: «خرسندم که عقیده خود را بیان داشتید و واقعیت را آن گونه که شمار میبینید بیان کردید».
معاون رئیس جمهوری ایالات متحده مطلقا به این نکته نپرداخت که چنین سخنانی تحریف واقعیات و مسخ کردن حقایق است و به خط یهودستیزی می رسد و در واقع تشویق تروریسم فلسطینی و کشتن شهروندان اسرائیل می گردد.
جمهوریخواهان در ایالات متحده، از روز نخست خانم هریس را به داشتن دیدگاه های چپ گرایانه متهم ساخته و گزینش او به عنوان معاون رئیس جمهوری را یک اشتباه بزرگ دانسته بودند.
با آن که در شماری از کشورهای عرب و اسلامی، از سوریه تا افغانستان نسل کشی و انسان کشی در ابعاد گسترده جریان دارد، و اسرائیل در برابر ترور فلسطینی که اسرائیل را به نابودی تهدید می کند، ایستاده و از خود دفاع می کند، خانم هریس به جای آن که آن دختر دانشجو را از واقعیات آگاه سازد، گفت: «این نشان یک دموکراسی واقعی است که هر کس آزادانه دیدگاه خود را بیان می کند و کسی در صدد بر نمی آید که به نام “وحدت و همبستگی” صدای دیگران را که دیدگاه متفاوت دارند، خاموش کند».
خانم کامالا هریس این قاعده دموکراسی را فراموش کرد که اتهامات بی اساسی چون “نسل کشی” علیه کشوری که از موجودیت شهروندان خود دفاع می کند، نوعی فراخوانی برای نژاد پرستان و یهود ستیزان است که از دیدگاه های رژیم ایران و حماس و اسلامگرایان افراطی برای نابودی اسرائیل حمایت می کنند.
دیوید فریدمن، سفیر پیشین ایالات متحده در اسرائیل، این واکنش معاون رئیس جمهوری ایالات متحده را “شرم آور” خواند و گفت: «حقیقتی وجود دارد و دروغی هست، ولی هر نوع دروغ پردازی را نباید به حساب آزادی بیان نوشت و از آن دفاع کرد». او افزود: «هرکس دروغی بگوید و آن را حقیقت از دیدگاه خود قلمداد کند، به مفهوم آزادی بیان نیست و باید درجا به آن پاسخ داده شود».
جنایاتی که در ماه ها و سال های اخیر در برخی کشورهای عربی و اسلامی می گذرد، نشان می دهد که فرمانروایان و صاحبان قدرت، به انجام جنایت علیه شهروندان خود ادامه می دهند و از نابودی ملت های دیگر از جمله اسرائیل سخن می گویند و خانم کامالا هریس اشاره ای به این واقعیات نکرد.
در انتخابات سال گذشته در ایالات متحده چند تن از شخصیت های ضد اسرائیلی با سابقه، به عنوان اعضای حزب دموکرات به کنگره آمریکا راه یافتند که اسرائیل را مورد اتهامات خصمانه قرار داده و حتی خواهان قطع کمک های نظامی آمریکا به اسرائیل می باشند.
این رویدادها، سیاستمداران اسرائیلی و هواخواهان اسرائیل در ایالات متحده را نگران ساخته است.