واشنگتن پست گزارش می دهد که طرح صلح اسراییلی- فلسطینی پرزیدنت ترامپ اوایل تابستان و بعد از تشکیل کابینه جدید اسراییل رونمایی خواهد شد

سرپرستی طرح صلح ایالات متحده را جارد کوشنر داماد پرزیدنت ترامپ به عهده دارد.

یک روزنامه آمریکایی می‌نویسد که طرح صلحی که پرزیدنت ترامپ برای ایجاد آشتی بین اسرائیل و فلسطینی ها تهیه میکند بر پایه کشور مستقل فلسطینی در کنار اسرائیل پیش بینی نشده است.

روزنامه واشنگتن پست که این گزارش را انتشار داد افزود که طرح آمریکایی شامل اعطای خودگردانی به فلسطینی‌ها است و برپایه دولت مستقل برای آنها پیش‌بینی نشده است.

یکی از مقام های ارشد پیشین فلسطینی‌ این پیشنهاد را قاطعانه رد کرده است و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی نیز پیشتر گفته بود که با آمریکایی ها به گفتگو نخواهد نشست.

همچنین روزنامه گاردین چاپ لندن نوشت که وزیران خارجه پیشین چند کشور اروپایی با انتشار نامه‌ای خواستار لغو کردن طرح پیشنهادی پرزیدنت ترامپ شدند و آن را قابل قبول نمی دانند.

اسرائیلی ها هنوز به این گزارش‌ها واکنشی نشان ندادند.

دولت ایالات متحده می کوشد تا آنجا که ممکن است از افشای جزئیات طرح صلح تا هنگامی که علنی نگردیده جلوگیری کنند.

در گزارش های پیشین نیز گفته شده بود که سران برخی کشورهای عربی طرح پیشنهادی از جانب پرزیدنت ترامپ را رد کردند.

گفته شده بود که این طرح در دیدار اخیر رئیس جمهوری مصر با پرزیدنت  ترامپ به آگاهی او رسیده است.

سرپرستی طرح صلح ایالات متحده را جارد کوشنر داماد پرزیدنت ترامپ به عهده دارد.

قرار بود این طرح صلح سال گذشته ارائه شود اما بارها به تعویق افتاد و هنوز هم تاریخ قطعی برای ارائه این طرح صلح منتشر نشده است.

روزنامه گاردین چاپ لندن نوشت که طرح صلح ایالات متحده توصیه می کند که فلسطینی ها حکومت خودگردان برپا سازند و از برپایی یک کشور مستقل فلسطینی خودداری ورزند.

اما در عین حال میلیاردها دلار پول برای اجرای پروژه های سازندگی به آنها داده شود.

به نوشته این روزنامه در این طرح صلح اعطای پول به فلسطینیان مشروط به آن است که همه کشورهای عرب طرح پیشنهادی پرزیدنت ترامپ را بپذیرند و با اسرائیل روابط سیاسی کامل برقرار سازند.

یک مقام ارشد فلسطینی به نام زیاد ابوضیا این طرح را قاطعانه رد کرد و در گفتگو با رسانه های اسرائیلی گفت که فلسطینی ها حاضر نیستند وطن خود را به پول بفروشند.

روزنامه واشنگتن پست نوشت که طرح صلح آمریکایی در پایان بهار یا آغاز تابستان به طور رسمی اعلام خواهد شد.

در گزارش‌های پیشین گفته شده بود که دولت واشنگتن تا برپایی دولت آینده اسرائیل برای رونمایی از طرح صلح خود صبر خواهد کرد.

تشکیل کابینه تازه در اسرائیل حدود دو ماه به درازا خواهد انجامید.

یک دیدگاه

  1. همه ما منتظر دولت مقتدر اسرائیل به نخست وزیر بنیامین نتانیاهو هستیم . بنیامین نتانیاهو باید دولت اسرائیل را تشکیل دهد . درود وبرکت بر اسرائیل دورد برکت بر بنی اسرائیل باد تا ابد . درود وبرکت بر بنیامین نتانیاهو بعد از تعیین دولت جدید به توسط بنیامین نتانیاهو همه چیز به سر افرازی و سربلندی اسرائیل پیش خواهد رفت .

Comments are closed.