واکسیناسیون خانواده‌های شهدا، رزمندگان و ایثارگران و نهادهای امنیتی حکومت ایران با سکوت خبری در جریان است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان اعلام کرد که «تزریق واکسن به خانواده‌های شهدا، رزمندگان و ایثارگران» و همچنین خانواده های نهادهای وابسته به سپاه و بسیج قرار است که از سوم خرداد آغاز ‌شود.

این در حالی که  مقام‌های وزارت بهداشت همه این موارد را رد کرده‌اند؛  اما چند روز بعد از این تکذیب‌ها، اکنون دو وزارت بهداشت و فرهنگ و ارشاد اسلامی هرگونه اطلاع‌رسانی درباره واکسن‌های وارداتی را برای هلال احمر و گمرک ایران، یعنی دو مرکز مهم در واردات واکسن ممنوع کرده‌اند.

امروز (پنجشنبه) هم با بررسی آخرین آماری که رسانه رسمی دولت ایران و وزارت بهداشت از مجموع دریافت‌کنندگان واکسن کرونا در کشور منتشر کرده‌اند، نشان می دهد  که  سرنوشت ۹۹ هزار واکسن روشن نیست.

بر اساس این آمارها، تا روز چهارشنبه دو میلیون و ۸۲۰ هزار و ۵۱۲ دوز واکسن در کشور تزریق شده است.

وزارت بهداشت شمار دریافت‌کنندگان دوز اول واکسن را دو میلیون و ۲۹۶ هزار و ۳۰۰ نفر و تعداد دریافت‌کنندگان دوز دوم را ۴۲۵ هزار و ۲۱۲ نفر اعلام کرد.

اما تجمیع این آمار نشان‌دهنده اختلاف ۹۹ هزار عددی واکسن‌های تزریق‌ شده است.

این تناقض و اختلاف آماری در حالی است که اخیرا سخنان محسن دهنوی، نماینده تهران، درباره مشخص نبودن تکلیف ۲۰۰ هزار دوز واکسن کرونا هم با واکنش مقام‌های وزارت بهداشت مواجه شد.

همچنین کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو، گم شدن واکسن را تکذیب کرد و در توییترش نوشت «آنچه ظاهرا خارج از نظام سلامت مدتها است گم شده، صداقت برخی سیاسیون و حرف مستند و با حساب و کتاب است».

شفاف نبودن آمار حکومت ایران از روند واکسیناسیون و تکرار تخلف طی هفته‌های اخیر در جریان تزریق، ابهام و انتقادها به عملکرد وزارت بهداشت را افزایش داد.

پیشتر هم  شماری از مقام‌های فعلی و سابق هم شیوه واکسیناسیون را مورد اعتراض قرار دادند.

محمدرضا شریفی مقدم، دبیرکل خانه پرستار ایران، گفته بود: «اگر مسئولان بهداشتی کشور ریگی در کفششان نبود،‌ آمار شفافی از واکسیناسیون کرونا در ایران ارائه می‌دادند».

صادق خرازی، دیپلمات سابق وزارت خارجه ایران، هم اعلام کرد : مسئولان «واکسن را در دستمال ابریشمی می‌گذارند و نزد بالاترین مقامات کشور می‌برند».