واکنش رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های مجازی به جایگزینی اینترنت ملی به جای اینترنت امریکایی!!!

انتشار سخنان علی عسگری، رئیس سازمان صدا و سیما که گفته است جمهوری اسلامی مثل “سایر قدرت‌های جهانی” که اینترنت آمریکایی را برنمی‌تابند، اینترنت ملی راه اندازی می کند ، با واکنش عمومی مردم و کارشناسان در فضای مجازی روبه‌رو شد.

سایت خبری ، تجارت‌نیوز در واکنش به اظهارات  عسگری نوشته است: «گفته می‌شود حکومت ایران قرار است به چین نفت بدهد و در مقابل آن، چین به ایران کمک کند تا فضای مجازی را کنترل کند»

مجتبی حسینی، روزنامه‌نگار،نیز  تاکید کرده است که با سیم‌خاردار نمی‌شود از دسترسی آزاد به اطلاعات جلوگیری کرد.

حسین نقاشی خبرنگار نیز نوشته است: این‌ها به چه زبانی باید بگویند شعار “نه شرقی، نه غربی” را به “نه غربی” تقلیل داده‌اند و “روس‌گرا” و “چین‌گرا” شده‌اند؟

شماری از کاربران هم نوشته اند : خامنه ای چرا مستقیما اعلام نمی کند جمهوری کمونیستی اسلامی روسی و چینی ایران ، خجالت ندارد همه چیز که مشخص و آشکار است .از چه می ترسد؟

رئیس سازمان صداوسیما حکومت گفته است : مثل چین و روسیه اینترنت ملی را جایگزین اینترنت آمریکایی می‌کنیم

ادعای رئیس صدا و سیما برای راه اندازی اینترنت ملی در حالی است محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر ارتباطات در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت:  چیزی به‌نام اینترنت ملی وجود خارجی ندارد.

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت روحانی هم در این باره گفته است : «اینترنت ملی یک واژه جعلی است و کسانی که آن را به کار می‌برند دنبال خیانت کردن در کشورند. اگر اینترنت نباشد نمی‌توانیم هیچ سرویسی ارائه دهیم. عده‌ای در کشور دنبال این مساله‌اند اما آدم‌های اثرگذار نیستند».

عسگری  در ادامه گفت اروپایی ها و قدرت های بزرگ در حال ایجاد اینترنت ملی خود است.  که از نظر فنی ضعیف هستند، مجبور هستند از اینترنت آمریکایی استفاده کنند و کشورهای قوی اینترنت ملی دارند.

علی‌عسگری درباره “اینترنت اروپایی” و کشورهای اروپایی که قصد راه‌اندازی اینترنت ملی و قطع اینترنت بین‌المللی دارند توضیح بیشتری نداد.

حکومت ایران در بخش فیلترینگ و سانسور اینترنت در جهان، پس از کره شمالی و چین که در صدر کشورهای سانسور کننده اینترنت قرار دارند همراه با کشور  روسیه ، به طور مشترک در جایگاه سوم،  قراردارند. ترکیه نیز از لحاظ فیلترینگ و سانسور اینترنت در جایگاه چهارم جهان قرار دارد.