واکنش رژیم به سخنان پومپئو:اظهارات پومپئو زمینه‌سازی برای اقداماتی در آینده است

سخنگوی ورادت خارجه رژیم

سخنگوی وزارت خارجه رژیم سخنان وزیر خارجه آمریکا مبنی بر نقش داشتن جمهوری اسلامی در حملات پهپادی به تاسیسات نفتی عربستان را رد کرد و گفت:اینگونه اظهارنظر‌ها و اقدامات بیشتر شبیه برنامه‌ریزی سازمان‌های مخفی و اطلاعاتی برای تخریب وجهه کشوری به منظور زمینه‌سازی برای اقداماتی در آینده است.

موسوی درباره اقدامات آینده ایالات متحده توضیح بیشتری نداد.

موسوی ادامه داد:آمریکایی‌ها سیاستی به نام فشار حداکثری در پیش گرفتند که ظاهراً به دلیل ناکامی‌ها به سمت دروغ حداکثری گرایش پیدا کرده است.

در پی حمله پهبادی روز گذشته به سایت های نفتی عربستان سعودی توسط حوثی های یمن وزیر امورخارجه ایالات متحده ضمن محکوم نمودن این حمله های خرابکارانه بانی عامل اصلی این حملات را رژیم اسلامی ایران دانسته و از متحدین ایالات متحده و جامعه جهانی خواست که به رژیم فشار بیاورند تا در قبال اعمال خرابکارانه اش پاسخگو باشد.

سخنگوی وزارت خارجه رژیم اما این سخنان وزیر خارجه آمریکا را «اتهام‌زنی‌ها و اظهارنظرهای کور و بی‌حاصل در چارچوب دیپلماتیک غیرقابل درک و بی‌معنی» دانست و مقامات آمریکایی را متهم کرد که «اصول حداقلی را نیز درنوردیده‌اند.

روز شنبه خبرگزاری های عربستان از حمله به وسیله پهباد به تاسیسات نفتی آرامکو متعلق به این کشور خبر دادند.

در پی این حمله پهبادی آتش سوزی هایی در این پایگاه نفتی عربستان سعودی رخ داد.

ساعتی پس از آغاز این حریق در بامداد روز شنبه، وزارت کشور عربستان در بیانیه‌ای از مهار آتش‌سوزی در این دو سایت خبر داد.

شبه نظامیان شیعه حوثی یمن که وابسته به رژیم اسلامی ایران هستند مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفته و اعلام کردند که این اقدام با ده پهپاد انجام شده است.

 

یک دیدگاه

Comments are closed.