
وزارت خارجه اسراییل در واکنشی نسبت به سخنان ضد اسراییلی پاسدار سلامی که گفته بود راهیرد ما نابودی و محو کردن اسراییل از روی نقشه جغرافیا می باشد با انتشار بیانیه ای نوشت:آقای سلامی، آلمان نازی هم سعی کرد، اما عاقبت رژیمهای مستبد یکی است
وزارت خارجه اسراییل در ادامه با انتشار سخنان پاسدار سلامی مقامات سیاسی و نظامی را با آلمان نازی مقایسه کره و نوشت:آلمان نازی هم سغی کرد یهودیان را و کشور اسراییل را محو و نابود کند اما سرانحام خود نابود شدند.
آقای سلامی، آلمان نازی هم سعی کرد، اما عاقبت رژیمهای مستبد یکی است. pic.twitter.com/jUuslG6Ac8
— اسرائیل به فارسی (@IsraelPersian) January 28, 2019
همه ساله در روز ۲۷ ژانویه که به نام روز جهانی گرامیداشت قربانیان جنایت و کشتار یهودیان و هولوکاست نامگذاری شده است.
به مناسبت این روز مقامات سیاسی در کشورهای مختلف پیامهای همدردی خودرا با ملت اسراییل و یهودیان در سراسر جهان اعلام میدارند.
امسال پرزیدنت ترامپ در پیامی فاجعه هولوکاست را جنایتی علیه همه بشریت خواند و آن را جنگ با پروردگار نامید.
مقامات جمهوری اسلامی همواره در طول چهار دهه گذشته سیاست اصلی خود را بر مبنای دشمنی با اسراییل بنا نهادند و این خمینی بود که قبل از به قدرت رسیدن خواستار نابودی اسراییل شد و این سیاست توسط جانشینش علی خامنه ای و همه دستگاه حکومت اسلامی تا به امروز ادامه داشته است.
علی خامنه ای بارها در سخنرانی هایش اعلام داشته که اسراییل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
رژیم اشغالگر فاشیست اسلامی که متشکل از ارتجاعیون ایرانی و جنایتکاران عراقی، لبنانی و فلسطینی است ضد بشر و ضد پیشرفت و تمدن است. این رژیم جنایتکار بر اثر یک توطئه
بین الملی با طراحی کارتر و نیروهای فاشیستی اروپایی و با بی درایاتی جمعی از مردم ایران با زور و آدم کشی بر سر کار آمده است. این اسراییل و ارتش نیرومند آن است که می تواند در برابر زور گویی های فاشیستی بایستد. جواب سلامی جنایتکار را فقط کماندوهای شجاع اسراییلی می توانند بدهند و او را چون جنایتکاران فرودگاه انتبه به درک بفرستند.