زهره الهیان نماینده ای که به اظهارات جنجالی مشهور است در تازه ترین توییت خود درباره گروگان گیری دختر حاکم دبی نوشت: ” به ایران بیا.
وی در ادامه پیام اش به شاهزاده لطیفه ادعا کرده است : میتوانی در ایران همچون سایر بانوان و دختران ایرانی هم درس بخوانی و هم زندگی کنی!
“این توییت نماینده ی مجلس حکومت در حالی منتشر شد که با واکنش بسیاری از کاربران در این شبکه اجتماعی روبرو شد .
شماری از کاربران از جمله سمیرا عالم پناه، خبرنگار خبرگزاری ایلنا نوشته است : “شما که جواب تلفن نمی دهید لااقل اینجا بگویید برای زنان زندانی چه کرده اید.؟؟!!
کاربر دیگری نوشته است: در حکومتی که زنان اجازه سفر بدون رضایت شوهرشان را ندارند ، با چه رویی از آزادی زنان در ایران سخن گفته ای ؟
در همین راستا، سمیرا زرگری، سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین زنان ایران که به دلیل ممنوعالخروج شدن از سوی شوهرش از همراهی این تیم در مسابقات قهرمانی جهان در ایتالیا بازماند، خواستار کمک مقامهای حکومت ایران در این زمینه شد.
زرگری گفته بود: «من فقط به حمایت مسئولان محترم نیاز دارم، چون سالهاست برای پرچم کشورم زحمت کشیدهام و عاشق کشورم هستم».
یادآور می شود که پیش از این نیز چندین زن ورزشکار متاهل توسط شوهران خود ممنوع الخروج شده بودند.
از جمله آنان ، نیلوفر اردلان کاپیتان تیم فوتسال زنان ایران، که ۷ سال پیش به دلیل ممنوعالخروج شدن نتوانست در مسابقات جام ملتهای آسیا شرکت کند .وی در سال ۹۴ با اجازه دادستانی در مسابقات قهرمانی فوتسال زنان جهان در گواتمالا شرکت کرد.
سال ۹۶ نیز اعلام شد که زهرا نعمتی، کماندار معلول و قهرمان دو دوره بازیهای پارالمپیک، از سوی همسر خود ممنوعالخروج شده است.
رهام شهابیپور، همسر زهرا نعمتی، گفته بود که «به دلیل ترک خانه از سوی زهرا و درخواست طلاق» او را ممنوعالخروج کرده و از فدراسیون تیر و کمان نیز درخواست کرده که به اردوهای تیم ملی دعوتش نکنند.
طیبه سیاوشی، نماینده پیشین مجلس نیز نزدیک به سه سال پیش گفته بود که هشت زن ملی پوش از سوی همسرانشان ممنوعالخروج شده و از شرکت در بازیهای بینالمللی بازماندهاند.
بخش عمدهای از ورزش زنان پس از انقلاب ایران، به دلیل محدودیتهای اعمال شده از سوی حکومت تعطیل شد. با این حال، زنان ایرانی در سالهای اخیر توانستهاند که با وجود دشواریهای بسیار از جمله حجاب اجباری حین ورزش، در برخی رشتهها فعالیت کنند.