وزارت اطلاعات:جمشید شارمهد در تاجیکستان بازداشت نشده است

وزارت اطلاعات ، خبر روزنامه‌ جوان وابسته به سپاه پاسداران، که نوشته بود جمشید شارمهد توسط نیروهای امنیتی در تاجیکستان بازداشت شد، را تکذیب کرد.

روابط عمومی وزارت اطلاعات حکومت ایران با انتشار بیانیه ای در این باره  اعلام کرد: هرگونه گمانه‌زنی مطرح‌شده در رسانه‌ها درباره نحوه دستگیری جمشید شارمهد، رییس «انجمن پادشاهی ایران» تکذیب می‌شود.

سپاه پاسداران  در این بیانیه تاکید کرده است که  هرگونه اطلاعات رسمی درباره اقدامات نیروهای این سازمان که آنها را «سربازان گمنام امام زمان» خواند ، از طریق روابط عمومی وزارت اطلاعات منتشر می‌شود.

اطلاعات ضد و نقیض  درباره دستگیری جمشید شارمهد، مسئول گروه «تندر» منتشر شده است.

برخی از دوستان شارمهد اشاره کرده‌اند که وی طی سفری به ترکیه توسط اطلاعات ایران ربوده شده یا توسط مقامات ترکیه به ایران تحویل داده شده است ضمن اینکه روزنامه «جوان» نزدیک به سپاه پاسداران ایران امروز از دستگیری شارمهد در در تاجیکستان خبر داد.

هم چنین محمود علوی ، وزیر اطلاعات نیز در یک برنامه تلویزیونی که درباره بازداشت جمشید شارمهد گفت و گو می کرد ،  بدون اشاره به جزئیات و زمان دستگیری این فرد، مدعی شد که سرویس‌های امنیتی آمریکا و اسرائیل «پوشش حمایتی» از او داشتند.

وزارت اطلاعات حکومت ایران نیز دو روزگذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که جمشید شارمهد، که مسئول رسانه انجمن پادشاهی ایران در آمریکا است، را دستگیر کرده است، اما اشاره ای به جزئیات و نحوه دستگیری او نکرد.

وزیر اطلاعات حکومت  همچنین به نقل از جمشید شارمهد گفته که این فرد «جای خود را در طبقه ششم اف‌بی‌آی می‌دانست» ولی حالا تحت «اشراف اطلاعاتی» ایران است و بازداشت شد.

حکومت ایران در جریان بازداشت روح‌الله زم، مدیر کانال تلگرامی آمدنیوز، که در عراق صورت گرفت نیز تبلیغات گسترده‌ای درباره حمایت سرویس امنیتی فرانسه از این متهم انجام داد و آن را نمایش قدرت امنیتی سپاه پاسداران دانست.

اما در این رابطه پرسش های زیادی مطرح شده است؟ اینکه «شارمهد» کجا دستگیر شده؟ در تاجیکستان؟ ایران یا ترکیه؟

از یک سو،   برخی می گویند که  بازداشت او در ترکیه بوده و توسط آنکارا به ایران توسط تحویل داده شده و از سوی دیگر  وزیر اطلاعات حکومت ایران محمود علوی،  طی اظهارات مبهمی از دستگیری شارمهد در ایران خبر داد اما اینک روزنامه «جوان» نزدیک به سپاه پاسداران ایران از دستگیری شارمهد در در تاجیکستان خبر می‌دهد.

وزیر اطلاعات حکومت ایران ضمن اتهام جمشید شارمهد به انجام «حدود ۲۷ اقدام تروریستی» گفته: «وی مورد حمایت دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بود و بعید می‌دانستند که وزارت اطلاعات رژیم ایران  بتواند از این دو پوشش حمایتی عبور کند و با یک برنامه پیچیده در داخل ایران او را در اختیار بگیرد.»

آخوند علوی گفته است که  «آمریکایی‌ها هنوز باور نمی‌کنند که او (شارمهد) در ایران و در اختیار سرویس‌های اطلاعاتی ایران است. فکر می‌کنند که او در خارج از کشور است، اما در آینده نزدیک به همه چیز واقف می‌شوند».

این اظهارات مبهم علوی هیچگونه جزییاتی از قبیل زمان، مکان و چگونگی دستگیری شارمهد ارایه نمی‌کند.

عطاءالله مهاجرانی وزیر پیشین  ارشاد حکومت ایران نیز در این باره در توییتر خود نوشت که جمشید شارمهد (رئیس گروه موسوم به تندر که اخیر از سوی دستگاه اطلاعاتی ایران دستگیر شده ‌است) وقتی در آمریکا بود و گمان می‌کرد دفترش در طبقه ششم اف‌بی‌آی است، مسئولیت انفجار حسینیه شیراز را صراحتاً بر عهده گرفت.

مهاجرانی ، که از معتقدان به نظام اسلامی ایران است،و از هر فرصت رسانه ای برای دفاع از حکومت اسلامی ایران استفاده می کند  در ادامه این توییت نوشت :  انفجار در حسینیه ، ۱۴ کشته از جمله چند کودک بر جای گذاشت، «بدیهی است که تلویزیون‌های فارسی وابسته به شبکه‌های امنیتی، پریشان خاطر هستند. همکارشان دستگیر شده‌است».

حکومت ایران  مدعی است که شارمهد  در چندین عملیات انفجار و خرابکاری در ایران نقش داشته است و تنها مدرکی که در این رابطه ارائه کرده اعترافاتی است که از این شخص دارد، در حالی که همه دنیا به خوبی می داند که حکومت ایران در گرفتن اعترافات اجباری از متهمان خود با  تهدید و ارعاب تجربه طولانی دارد بطوریکه بارها  از سوی نهادهای حقوق بشری همواره مورد انتقاد قرار گرفته است.