وزارت بهداشت می گوید به حدود ۳۰۰ میلیون دلار بودجه برای مبارزه با کورونا نیاز دارد و دولت از دنیا تقاضای وام کرده است

وزیر بهداشت در نامه‌ای به حسن روحانی از نیاز فوری این وزارتخانه به ۲۵۰ میلیون یورو برای مقابله با کرونا خبر داده و  نوشت: بیمارستان های کشور فاقد لباس و ماسک و تجهیزات لازم برای مقابله با کورونا هستند .

سعید نمکی در ادامه نوشته که:  این درخواست ضروری برای “استمرار درمان بیماران، تهیه لباس و ماسک و تجهیزات بیمارستانی برای حدود ۲۰ هزار تخت و پرسنلی که برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا آماده” شده تا هر چه سریعتر مصرف شود.

حکومت ایران رسما از صندوق بین المللی پول درخواست کرده برای تامین هزینه مقابله با کورونا و مشکلات دیگر، یک وام پنج میلیارد دلاری در اختیار ایران قرار دهد. سخنگوی این نهاد بین المللی گفت که درخواست ایران مورد بررسی قرار دارد. ولی بسیاری از دست اندرکاران بر این باورند که احتمال بسیار کمی وجود دارد با این درخواست موافق شود، زیرا نه تنها مبارزه با کورونا به چنین مبلغ کلانی نیاز ندارد، بلکه ایالات متحده نیز با اعطای چنین مبلغ کلانی مخالفت می ورزد. علاوه بر این، با توجه به آن که رژیم ایران در آستانه ورشکستگی قرار دارد، امکان تصویب چنین وام کلانی بعید به نظر می رسد.

علاوه بر این، رژیم ایران حاضر نشده به معاهده بین المللی مبارزه با پولشویی و تروریسم بپیوندد و بیم آن میرود که بخش عمده ای از چنین وامی را، در صورتی که به آن کشور اعطا گردد، صرف حمایت از تروریسم و ادامه برنامه های موشکی کند.

در مورد ولخرجی های رژیم و بی اعتنایی به نیازهای واقعی مردم، در شبکه های اجتماعی نوشته شده که علی  خامنه ای که برای کارناوال گرداندن تابوت خالی قاسم سلیمانی در شهرهای عراق و ایران ۲۰۰ میلیون یورو خرج کرد، ابتدا کرونا را “بیماری کذائی” و “بهانه خوبی” توسط مخالفان نظام برای ضربه زدن به انتخابات نامید. وی ۱۳ اسفند مردم را به خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه دعوت کرد اما خود و خانواده اش که از ترس کرونا در قرنطینه هستند باید فورا از پولهایی که ارث باباش نیست کل هزینه مبارزه با این ویروس را تامین کند