وزارت بهداشت حکومت ایران اعلام کرد که در ۲۴ ساعت اخیر، ۹۲ تن از مبتلایان به کورونا جان داده اند که در مجموع تعداد آنان به ۴۸۶۹ تن رسیده است. همچنین شمار مبتلایان به ویروس به ۷۷ هزار و ۹۹۵ تن رسیده که از این تعداد ۱۶۰۶ مورد جدید است. اگر این آمار، درست و قابل اعتماد باشد، ظاهرا نشان می دهد که روند قربانی شدن افراد و یا ابتلا به ویروس رو به پایین است
کیانوش جهانپور افزود: تا به امروز خوشبختانه ۵۲۲۲۹ تن بهبود یافتهاند و البته ۳۵۹۴ تن از بیماران بستری از جمله افراد بدحال هستند که امیدواریم بهبود پیدا کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از افزایش دو برابری تعداد، مراجعه بیماران کرونا به مراکز درمانی اصفهان خبر داد و گفت : در ۲۴ ساعت گذشته تعداد مبتلایان به ۴۶ تن رسیده و پنج تن نیز بر اثر بیماری کرونا جان باختند.
طاهره چنگیز به روند افزایشی مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا در اصفهان نیز اشاره کرد و گفت: «در این مرحله که به وضعیت اپیدمی شکننده رسیدهایم، جلوگیری از اوج شیوع بیماری با همکاری مردم محقق می شود.»
در رسانه های اجتماعی امده است که در اصفهان دستکم ۵۶۹ نفر تاکنون بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند.
همزمان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز گفت که کرونا در ایران آتش زیر خاکستر است و کنترل و مهار کرونا به معنی پایان آن نیست و این ویروس در بستر جامعه وجود دارد و ممکن است موج دوم کورونا در گیلان زودتر بازگردد.
محمدرضا نقی پور افزود: زنجیره انتقال ویروس کرونا کماکان در سطح استان گیلان فعال است، گفت که هم اکنون تعداد زیادی از مردم گیلان درگیر کرونا هستند و “باید نسبت به این اپیدمی احساس نگرانی شدید کنیم، اما متاسفانه برخی از رفتارها ی مسئولین در جامعه این نگرانی را نشان نمی دهد”.
همچنین ناهید خداکرمی، رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران، نیز خبر داد: روزانه در تهران بین ۷۰ تا بالای ۱۰۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا دفن میشوند.
وی در انتقاد از نحوه اعلام آمار از سوی وزارت بهداشت گفت: از آنجایی که وزارت بهداشت آمار فوتیها را کلی اعلام میکند، تهران هم در دل آمار کلی جا می گیرد. اما دلیل این تفاوت آماری، با آنچه که ما در دست داریم بسیار متفاوت است چون وزارت بهداشت بسیاری از فوتیها، پاسخ تست کرونایشان پس از دفن مشخص میشود و علت مرگ عدهای دیگر هم بیماری هایی هم چون آر.دی.اس یا مشکلات تنفسی قید میشود.