وزارت خارجه آلمان: حکومت اسلامگرای ترکیه حقوق بنیادین شهروندان را زیر پا میگذارد و محکوم است

وزارت خارجه آلمان، از نقض خشن آزادی و حقوق بنیادین مردم و نادیده گرفتن قانون اساسی در ترکیه خبرداد

وزارت  خارجه آلمان در گزارشی محرمانه درباره  محدودیت آزادی عقیده، آزادی مطبوعات و تجمعات در ترکیه  نوشته است:  آزادی بیان و مطبوعات،  رعایت حقوق بنیادین مردم و اجرای  قانون اساسی در ترکیه  وجود ندارد و نادیده گرفته شده است.

وزارت خارجه آلمان گزارشی محرمانه درباره وضعیت آزاد‌ی‌ها در ترکیه تهیه کرده است که نسخه‌ای از این گزارش به دست خبرگزاری آلمان افتاده است.

خبرنگار “اشپیگل” روز گذشته(چهارشنبه)  فشرده‌ای از گزارش خبرگزاری آلمان را بر روی خروجی سایت “اشپیگل‌آنلاین” منتشر کرده‌است.  گفته می‌شود که گزارش وزارت امور خارجه آلمان درباره حقوق دموکراتیک و وضعیت آزادی‌ها در ترکیه بسیار منفی است.

در این  گزارش آمده است: «قانون اساسی ترکیه حق آزادی بیان، تشکیل انجمن‌ها، تجمعات و آزادی مطبوعات را تضمین می‌کند. این در حالی است که در عمل، همه این حقوق در ترکیه نقض می‌شوند».

رجب طیب اردوغان نیز همانند خمینی و خامنه ای و دیگران با این تفکر که می خواهد  اسلام را احیا کند به این بهانه  سرکوب را شدت می بخشد . در سال های زمیامداری اردوغان و بویژه از زمان ادعای کودتای نافرجام در ترکیه که سه سال پیش مطرح کرد هر روز بر ابعاد کنترل مطبوعات به زندان انداختن انتقاد گران و مخالفان خود می افزاید.  این در حالی که در چنین وضعی ترکیه هر روز گام دیگری در برقراری حکومت دیکتاتوری بر می دارد .

به علت همین سرکوبگری ها ست که اتحادیه اروپا نیز حاضر نیست که ترکیه را به عنوان یک عضو بپذیرد . در کنار آن اردوغان نیز به رفتار جنگ طلبانه  خود ادامه می دهد و از گروه تروریستی حماس حمایت می کند و با یونان و قبرس وارد ستیز شده و به لیبی و سوریه نیرو میفرستد و جوانان سوری را تعلیم می دهد تا به آذربایجان بروند و با ارمنستان بجنگند.

وزارت خارجه آلمان برای تنظیم سیاست پناهندگی و مهاجرپذیری خود، به گونه‌ای منظم اقدام به بررسی وضعیت حقوق دموکراتیک در کشورهایی می‌کند که شهروندانش از آلمان تقاضای پناهندگی می‌کنند. نتیجه این تحقیقات به شکل گزارش محرمانه‌ای در اختیار نهادهای‌ ذیربط و از جمله اداره فدرال برای امور پناهندگی و مهاجرت قرار می‌گیرد.

“اشپیگل‌آنلاین” در گزارش خود نوشته است که در سال گذشته حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ شهروند کشور ترکیه از آلمان تقاضای پناهندگی کرده‌اند. به علت نقض حقوق دموکراتیک و فشارهای سیاسی دولت ترکیه به مردم آن کشور، دوسوم متقاضیان ترک از آلمان اجازه اقامت می‌گیرند.