وزارت خارجه ایالات متحده:  جهان باید ازوسعت بی‌مبالاتی و بدکارگی رژیم ایران آگاه شود

حساب کاربری وزارت خارجه آمریکا در توئیتری  نوشته است که این برای جهان مهم است که از وسعت بی‌مبالاتی و بدکرداری رژیم ایران آگاه شود.

مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در پیامی در توییتر نوشت:  حکومت ایران به طور فزاینده‌ای در فضای سایبری علیه نهادهای مستقر در ایالات متحده، از جمله شرکت‌های مالی، دانشگاه‌ها، و زیرساخت‌های حیاتی انرژی، رفتار بدخواهانه‌ای داشته است.

خانم  اورتگاس گفته است: رژیم ایران از توان سایبری خود برای شناسایی و ساکت کردن منتقدان و گسترش کارزار انتشار مطالب خلاف واقع در خارج از کشور استفاده می‌کند.

وزارت خارجه ایالات متحده نیز در گزارشی با عنوان «رژیم قانون‌گریز،  شرحی بر فعالیت‌های مخرب ایران، ۲۰۲۰» به شرح فعالیت‌های مخرب حکومت  ایران و اقداماتش علیه کشورهای منطقه و مردم ایران پرداخت.

مایک پمپئو در مقدمه این گزارش با اشاره به اعدام نوید افکاری از سوی جمهوری اسلامی نوشته است، بزرگترین قربانیان رژیم ایران مردم اند که بیش از گذشته مقابل رژیم می‌ایستند.

مایک پمپئو در ادامه نوشته است: سیاست دولت پرزیدنت ترامپ بر «عدم مماشات با رژیم یهودستیز ایران» و «محروم کردن آن از منابع مالی» استوار است

او در یک گفت‌و‌گوی تلویزیونی با شبکه فاکس نیوز، درباره ایران گفت: «چهل سال است که بزرگترین حامی حکومتی تروریسم در جهان یک رژیم مذهبی تحت رهبری آیت‌الله است. اما افزون بر آن، این یک ‌رژیم دزد سالار است که مقامات ارشد آن، مردم را از ابتدایی‌ترین حقوق اقتصادی‌شان محروم کرده‌اند»  .

پمپئو در ادامه گفت: «وضعیت اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران به راستی فاجعه‌بار است؛ اما رهبران آن رژیم – از جمله نمایندگان مجلس، خواص تجاری [نزدیک به حکومت]، فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و بازوی عملیاتی خارجی آنها – همگی زندگی بسیار راحتی دارند. آنها ثروت فراوانی را به جیب زده‌اند و پول زیادی را کنار گذاشته‌اند. آنها می‌دانند روزی که رژیم – مانند همه رژیم‌های این‌چنینی – کنار برود، آنها پشتوانه‌ای دارند که می‌توانند به آن تکیه کنند».

وزیر خارجه آمریکا  ارکان سیاست دولت پرزیدنت ترامپ در قبال حکومت  اسلامی را «عدم مماشات با آن رژیم یهودستیز و محروم کردن آن از دستیابی به ثروت و منابع مالی» برشمرد.

او با موفقیت‌آمیز خواندن تلاش‌های دولت ایالات متحده در قطع دسترسی رژیم ایران  به منابع مالی، نتیجه آن را کاهش شدید توانایی رژیم در حمایت از حزب‌الله، تضعیف مردم لبنان، تقویت برنامه موشکی، برهم زدن ثبات در عراق و سوریه و نقاط دیگر منطقه، و به وحشت انداختن مردم ایران دانست.

وزیر خارجه آمریکا گفت که رژیم برای دنبال کردن ابعاد مختلف برنامه هسته‌ای، موشکی، پدافند هوایی، و موارد دیگر به پول نیاز دارد. او برجام را توافقی که «راه مشخصی را برای دستیابی به سلاح هسته‌ای در برابر ایران قرار می‌داد» دانست و نسبت به پیامدهای هرگونه تلاش احتمالی برای پیوستن دوباره آمریکا به برجام هشدار داد.