وزارت خزانه‌داری آمریکا چند مقام و شهروند عربستان را در ارتباط با پرونده جمال خاشکچی تحریم کرد

عربستان دست داشتن شاهزاده محمد بن سلمان را در این ماجرا رد کرده است

وزارت خزانه‌داری آمریکا چند مقام و شهروند عربستان سعودی را در ارتباط با پرونده جمال خاشکچی روزنامه نگار منتقد ریاض که در کنسولگری این کشور در استانبول به قتل رسید را تحریم کرد.

در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا آمده است که این افراد به نوعی در قتل جمال خاشکچی نقش داشتند.

تحریم آمریکا علیه این افراد ساعاتی پس از آن اعلام شد که دادستان حقوقی عربستان اعلام کرد برای ۵ نفر از متهمان پرونده درخواست مجازات اعدام شده است.

جمال خاشکچی در تبعید خودخواسته در آمریکا به سر می‌برد و برای روزنامه واشنگتن‌پست مطلبی مینوشت آخرین بار در تاریخ دوم اکتبر در حین ورود به کنسولگری عربستان در شهر استانبول ترکیه دیده شده است.

دادستان سعودی تایید کرد که جسد خاشکچی قطعه قطعه شده او گفته است جمال خاشقچی با تزریق یک آمپول مرگ بار کشته می شود.

مقامات سعودی پیشتر گفته بودند خاشقچی در یک درگیری ناخواسته در کنسولگری عربستان کشته شده است.

اما بعدا اعلام کردند قتل به دست عناصر خودسر صورت گرفته است.

مشاور نزدیک به محمد بن سلمان با نام  القحطانی از جمله مقامات ارشدی است که در لیست تحریم های ایالات متحده قرار دارند.

عربستان دست داشتن شاهزاده محمد بن سلمان را در این ماجرا رد کرده است.