
وزیر خارجه امیرنشین بحرین، به طور علنی با وزیر خارجه جدید اسرائیل، ییسرائل کاتس در واشنگتن دیدار کرد و طرفین درباره اوضاع منطقه و خطرات امنیتی و سیاسی به رایزنی و تبادل نظر پرداختند. آگاهان سیاسی گفتند که بخش عمده ای از این گفتگو، به عملیات تعرضی حکومت ایران و اوضاع در سوریه اختصاص داشت.
این نخستین بار بود که ییسرائل کاتس به طور علنی با وزیر خارجه بحرین دیدار می کرد و عکس های آن در رسانه های همگانی انتشار یافت.
بحرین در هفته های اخیر جایگاه برگزاری همایش بین المللی اقتصادی، برای کمک به بهبود معیشت فلسطینیان بود و اکنون قرار است همایش دیگری برای بحث درباره چگونگی حفظ امنیت آمد و شد کشتی ها در شاخابِ پارس در آن امیرنشین برگزار شود.
هر دو همایش، به ابتکار ایالات متحده ترتیب یافته و دولت بحرین آماده برگزاری آن بوده است. حکومت اسلامی ایران از این همکاری بحرین با ایالات متحده ابراز خشم کرده، ولی هنوز نسبت به دیدار وزیران خارجه بحرین و اسرائیل واکنشی نشان نداده است.
آگاهان می گویند که مقامات وزارت خارجه ایالات متحده در ترتیب دادن دیدار علنی بین وزیران خارجه اسرائیل و بحرین، نقش عمده ای داشته اند.
بحرین خود را از ناحیه حکومت ایران در معرض خطرات جدی احساس می کند و از این رو، نه تنها به ایالات متحده نزدیکتر شده، بلکه می کوشد از یاری اسرائیل نیز برخوردار شود.
ییسرائل کاتس که چند هفته پیش به وزارت خارجه گزیده شد، تا چندی پیش وزیر اطلاعات اسرائیل بود و پیش از آن نیز مسولیت پرونده ایران را به عهده داشت.
اکنون سالیان دراز است که حکومت ایران می کوشد از طریق آخوندهای شیعه مقیم بحرین، حکومت اهل تسنن آن جزیره را براندازد، ولی تاکنون همه تلاش ها ناکام مانده است. دولت عربستان سعودی نیز یکی از پشتیبانان اصلی حکومت بحرین، در برابر تحریکات رژیم ایران می باشد.
آگاهان گفتند که دیدار بین وزیران خارجه اسرائیل و بحرین، زمینه ساز همکاری های بیشتر بین دو کشور در امور سیاسی و امنیتی، به ویژه علیه حکومت ایران می باشد.
نزدیکان نخست وزیر نیز گفتند که نتانیاهو و کاتس در جریان رایزنی ها تصمیم گرفته اند که بخش عمده ای از تلاش وزارت خارجه، از این پس متوجه عادی سازی روابط اسرائیل با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و حتی ممالک دور دست باشد. از دیدگاه نتانیاهو، هراس کشورهای عربی از تعرضات حکومت ایران، زمینه مناسبی را برای رسیدن به این هدف فراهم می سازد. همچنین این واقعیت که کشورهای عربی در سال های اخیر از زیاده خواهی فلسطینیان دور شده اند و از پشتیبانی نسبت به آن ها کاسته اند، به امکان موفقیت در این تلاش می افزاید.
تورات با شالوم ، سلام و صلح شروع شده است و قرآن با رحمان و رحیم شده است و اسرائیل و اعراب با پُل شالوم سلام به همدیگر وصل می شوند انشاءالله ولی فقیه ایران هم بزودی زود به راه راست به زودی هدایت بشود و صلح و پیشرفت و ارتقاء الهی را بر جنگ و نابودی و محو این و آن و اینور و آنور و شرق و غرب و شیطان بزرگ و شیطان کوچک ترجیح بدهد انشاءالله تبارک و تعالی
السلام علیکم ورحمه الله وبرکاته
وقتی فن آشپزی را بلد شدی ، هیچکس توان این را تخواهد داشت که تو را از لذت خوردن یک غذای خوشمزه محروم کند ..
وقتی هنر نواختن را آموختی … برای لذت بردن از شنیدن یک نوای زیبا ، منتظر هیچ نوازنده ای نخواهی شد …
وقتی رمز شاد بودن را پیدا کردی ، منتظر هیچکس نخواهی شد تا در خانه ات را بکوبد و برایت شادی به ارمغان آورد …
مهم نیست که تو فقط یک نفر هستی … روزی که راه خوشبختی را پیدا کردی ، دنیایی خواهی ساخت پر از گلهای زیبای مهربانی … جهانی را گلستان خواهی کرد ، پر از عطر شادمانی …
به فکر راهگشایی مباش … همان دیگری هم منتظر راه گشایی دیگر است …
جهانی در دست توست …