وزیر آموزش و پرورش: سند ۲۰۳۰ در نظام آموزش رسمی ما جایی ندارد

محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش،حکومت  اعلام کرد: « سند ۲۰۳۰ ، که برای ارج نهادن  به همه مردم به هدف آموزش یکسان از سوی دولت ها ،توسط سازمان ملل فراهم  شده است، در نظام آموزشی حکومت اسلامی ایران هیچ جایی ندارد».

حاجی میرزایی، با اشاره  موضع‌ علی خامنه‌ای،  درباره این سند گفت: «ما ۱۱۶ هزار مدرسه داریم و نظام آموزش و پرورش نیز خودش سند دارد و مبنای تمام اقدامات ما در آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است و سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش هیچ معنایی ندارد».

اودر ادامه افزود:   «من همین‌جا از والدین و همه دلسوزان می‌خواهم هرکجا دیدند تخلفی در این خصوص صورت می‌گیرد به ما بگویند و ما حتما برخورد می‌کنیم، ولی در جریان رسمی آموزش ما این سند هیچ جایی ندارد».

مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در سپتامبر ۲۰۱۵ میلادی، قطعنامه‌ای برای دگرگون کردن و توسعه پایدار جهان تا سال ۲۰۳۰ تصویب کرد که در آن به بخش‌های مختلفی از جمله محیط زیست، تغییرات اقلیمی و هرآنچه برای نسل آتی مهم و تاثیرگذار است، اشاره و به همه ۱۹۲ کشور عضو سازمان ملل فرصت داد که تا سال ۲۰۳۰ میلادی برای مردمان خود فارغ از جنسیت، قومیت، سن و هرگونه تفاوت و تبعیضی، امکانات مساوی، با کیفیت بالا و مادام‌العمر تحصیل فراهم کنند.

بهائیان و زرتشتیان در ایران به راحتی نمی توانند درس بخوانند و از بودن سرکلاس در کنار سایر اقلیت ها محروم اند. انان حتی اجازه ورد به دانشگاه را ندارند.

شمار زیادی از بهاییان محروم از تحصیل در ایران یا راهی خارج از کشور می‌شوند و یا در موسسه علمی آزاد بهائیان درس می‌خوانند.

علی خامنه ای به همراه تندرویان حکومتی به شدت با این سند مخالفت کردند ، شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز سه سال پیش به تبعیت از رهبر حکومت اسلامی  دستور لغو این سند را صادر کرد.

وزیر آموزش و پرورش به تبعیت از سخنان علی  خامنه‌ای درباره مهدهای کودک و پیش‌دبستانی‌ها گفت: «در دولت بحث کردیم و تمام مهدها موظف‌اند فعالیت‌های آموزشی را مطابق آنچه در آموزش و پرورش تعیین می‌شود صورت دهند».

علی خامنه‌ای به‌تازگی در این باره گفته بود: «گزارش‌های بسیار بدی دریافت کردم از بعضی از مهد‌کودک‌ها که واقعا نگران‌کننده است. دستگاه را شما رها بگذارید، دیگران می‌آیند بچه‌های مردم را می‌گیرند، می‌برند آنجا و تربیت‌های غلط داده می‌شود ».