وزیر ارتباطات اینترنت را رایگان می کند تا مردم در خانه بمانند و شتاب شیوع کرونا کند شود

 

 محمد جواد آذری جهرمی، در ارتباط با کند شدن اینترنت در روزهای اخیر در ایران گفت: بعد از شیوع کورونا و کاهش تردد در همه جا شبکه ارتباطی بسیاری از اپراتورهای دنیا با مشکل مواجه شدند

وزیر ارتباطات ایران برای نگه داشتن مردم در خانه در مقابله با ویروس کورونا خبر از رایگان شدن اینترنت خانگی تا پایان سال جاری داده است .

محمد جواد آذری جهرمی، در ارتباط با کند شدن اینترنت در روزهای اخیر در ایران گفت: بعد از شیوع کورونا و کاهش تردد در همه جا شبکه ارتباطی بسیاری از اپراتورهای دنیا با مشکل مواجه شدند. چون استفاده کاربران بالا رفت و شبکه ها دچار مشکل ظرفیت شدند.

گفتنی است در سه هفته اخیر وضعیت استفاده از شبکه سراسری ایران تقریبا دو برابر شده است.

ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کورونا در یزد اعلام کرد که  تمام فعالیت‌‌های مهم شبکه بانکی این استان از روز شنبه تا پایان سال جاری غیر حضوری است.

همچنین رضا عوض‌پور، رییس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه، اعلام کرد هفته آینده اولین بسته حمایتی برای جبران زیان‌های ناشی از شیوع کرونا به۵/۱ میلیون خانوار پرداخت می‌شود.

او افزود که این بسته حمایتی برای خانوار یک نفره ۲۰۰هزار تومان، خانوار دو نفره ۳۰۰هزار تومان، خانوار سه‌نفره ۴۰۰هزار تومان، چهار نفره ۵۰۰ هزار تومان و خانوار پنج نفره یا بیشتر، رقم ۶۰۰هزار تومان خواهد بود

عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی نیز از صاحبان کسب و کار درخواست کرد برای تعویق ۳ ماهه اقساط از مراجعه حضوری به بانک‌ها خودداری کنند.

عبدالناصر همتی، گفت: : از دغدغه‌های مهم اینجانب و مدیران محترم بانک ها خدمت رسانی به مردم با کم‌ترین آسیب به همکاران تلاشگر شعب و مردم عزیز است.

فاز دوم پالایشگاه آبادان، به علت شیوع گسترده کورونا دراستان خوزستان تعطیل شد. مدیرعامل شرکت ملی‌ نفت‌ ایران، اعلام کرد : برای حفظ سلامت کارکنان و کارگران ویژه پارس، از ورود  ۲۰هزار کارگر به این پالایشگاه جلوگیری شد.

سعید ستاری نایینی،در این باره افزود:در خوزستان اعلام وضعیت قرمز شده و قرار است از هفته آینده عملیات اجرایی فاز دوم پالایشگاه آبادان نیز تعطیل شود.

گفتنی است با گسترش شیوع ویروس کرونا به استان‌های مختلف ایران از جمله دو استان خوزستان و بوشهر، تمام فعالیت‌های توسعه فاز دوم پالایشگاه آبادان با سه هزار کارگر تعطیل شد و مدیر منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز از ممنوع‌الورود شدن و تعطیلی یک ماهه نزدیک به بیست هزار تن از کارگران و کارکنان پروژهای مختلف به منطقه ویژه پارس، پایتخت گاز ایران، خبر داد.

بیژن زنگنه، وزیر نفت حکومت ایران نیز ،  پیشتر دستور داده بود که ورود به مناطق عملیاتی باید به‌شدت محدود شود و اجرای این محدودیت را بر عهده حراست وزارت نفت گذاشته بود.

همزمان پیروز موسوی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز اعلام کرد: از ورود کارکنان ساکن در استان‌های پرخطر به پارس جنوبی خودداری شده و تا اطلاع بعدی این سازمان تعطیل است.

وی افزود: «نیروهای پیمانکاران اجرایی در منطقه عسلویه به‌ دلیل پیشگیری و کنترل شیوع کورونا تا ۲۲ فروردین در منطقه حضور نخواهند داشت».

موسوی گفت: «مقرر شده تا کارکنان استان‌های پرخطر تا اطلاع ثانوی وارد منطقه نشوند، همچنین کل مبادی ورودی زمینی به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کنترل می‌شود و از ورود خودروهای غیرمرتبط به منطقه جلوگیری می‌شود».

کمیته مدیریت شرایط اضطراری سطح سه  شرکت ملی نفت ایران نیز سه روز پیش اعلام کرد: در حال حاضر «ورود و خروج کارکنان این شرکت در ۱۰ استان ایران و در بخش‌های درگیر، پایش می‌شود و اقلامی مانند ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده به تعداد مورد نیاز تهیه و در بین همکاران توزیع شده است و هنوز شیوع کورونا به تولید گاز آسیبی نزده و تولید گاز با تمام توان در حال انجام است».

بازار، کلیه صنوف و مراکز خرید شهر زنجان نیز پس از تهران و تبریز به غیر از خواربار فروشی‌ها و سوپرمارکت‌ها برای مقابله با گسترش شیوع کورونا تعطیل شد.

اسدالله عباسی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز خبرداد  که پیشنهادات و طرح‌هایی از سوی نمایندگان برای برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی در تیرماه ارائه شده و در صورت تایید نهایی آن، یک ماه به سال تحصیلی اضافه می‌شود.