وزیر اطلاعات حکومت اسلامی ایران، آخوند محمود علوی، ادعا کرد که بیش از ۲۹۰ نفر از ماموران جاسوسی سرویس امنیت خارجی ایالات متحده، موسوم به سی آی اِی در کشورهای مختلف از سوی ماموران مخفی رژیم ایران، که وی آنان را “سربازان گمنام امام زمان” نامید، شناسایی و بازداشت کرده است. محمود علوی که به عنوان سخنران پیش از خطبه نماز نطق می کرد، افزود که همه این افراد، پس از شناسایی، دستگیر شده اند.
وزیر اطلاعات رژیم ایران ادعا کرد که با دستگیری این افراد، ارتباط آن ها با سی آی اِی به هم ریخت، به گونه ای که به ادعای وی، در ایالات متحده آن چه که وی “کمیته شکست” توصیف کرد، برای بررسی این جریان برپا شده است.
گفتنی است که هیچ منبع خبری موثق، این ادعای آخوند محمود علوی را مورد تائید قرار نداده و رسانه های آمریکایی که از آزادی خبری کامل برخوردار هستند، اشاره ای به چنین رویدادی نکرده اند.
ولی محمود علوی ادعا کرد که این موضوع، یعنی شناسایی ۲۹۰ تن از جاسوسان سی آی ای در کشورهای خارجی، در مباحثات یک اندیشکده، به عنوان یکی از بزرگترین فاجعه های امنیتی ایالات متحده، پس از رویداد یازده سپتامبر توصیف شده که در آن حدود سه هزار نفر آمریکایی در سوء قصد تروریستی گروه القاعده جان باختند.
محمود علوی ادعا کرد که افراد شرکت کننده در بحث پیرامون این ضربه اطلاعاتی، نام خود را فاش نساخته اند، ولی اسم یکی از آنها اروین مک لو بوده است. به ادعای وزیر اطلاعات حکومت ایران، مک لو گفته است که موضوع دستگیری ۲۹۰ جاسوس سی آی ای توسط ماموران اطلاعاتی رژیم ایران در کشورهای مختلف، یکی از فاجعه آمیزترین شکست های اطلاعاتی آمریکا، پس از فاجعه یازده سپتامبر است.
آشنایان امور می گویند که این نخستین بار نیست که آخوند محمود علوی، برای مهم جلوه دادن کارهای خود، به چنین دروغ پردازی هایی روی می آورد.
آخوند محمود علوی، این سخنان را به مناسبت آنچه که “روز سربازان گمنام امام زمان” نامیده می شود، بیان کرد
او در سخنان خود گفت که وزارت اطلاعات، در عرصۀ ضد جاسوسی، راهبرد خود را از “ضد جاسوسی و پدافندی” به “ضد جاسوسی آفندی و تهاجمی” مبدل ساخته است. او ادعا کرد که ماموران رژیم ایران، ضربه های کاری را بر دشمن وارد آورده اند.
علیرغم انتشار این سخنان از زبان وزیر اطلاعات حکومت اسلامی که از دستگیری ۲۹۰ نفر در کشورهای خارجی خبر داد، و ادعا کرد که همه آن ها در آن کشورها دستگیر شده اند، خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، در گزارش خود، از قول محمود علوی خبر داد که این افراد در داخل ایران بازداشت گردیده اند. تسنیم از قول محمود علوی نوشت که از میان آن ۲۹۰ نفر، ۱۱۴ تن عضو تیم هایی بوده اند که او آن ها را “تروریستیِ تکفیری” نامید بوده اند که احتمالا منظور او مخالفان سنی مذهب رژیم بوده که در گذشته به چند رشته عملیات چریکی علیه حکومت دست زدند. علوی همچنین اعلام کرد که ۱۱۶ نفر به ادعای آن که اعضای فعال سازمان مجاهدین خلق بوده اند دستگیر شده اند. وزیر اطلاعات در ادامه سخنان خود در مراسم نماز جمعه، ۴۴ تن از بازداشت شدگان را ضد انقلاب نامید.
او همچنین گفت که وزارت اطلاعات توانسته است توطئه های ۱۸۸ تیم عملیاتی را خنثی کند و اعضای ۳۸۰ باند قاچاق را خنی نماید.
بدین سان دیده می شود که متن خبر تسنیم در مورد اظهارات وزیر اطلاعات، با آن چه که از جانب خبرگزاری دولتی ایرنا انتشار یافته تفاوت های اساسی دارد و این پرسش را مطرح می سازد که اگر ۲۹۰ ماموران سی آی ای در چندین کشور جهان دستگیر شده اند، شناسایی فعالیت آن ها از طرف وزارت اطلاعات رژیم چگونه صورت گرفته و افراد بازداشت شده در چه مکانی به سر می برند. این تناقض خبری، با شگفتی بسیار روبرو شده و مقامات مسوول حکومت ایران باید به این تناقض پاسخ گویند و روشن سازند که کدام یک از گفته ها درست است و آیا ایرنا درگزارش این خبر، دروغ گفته، و یا خبرگزاری تسنیم کوشیده اند از وخامت انجام عملیات تروریستی در کشورهای دیگر بکاهد و موجب درگیری دیپلماتیک رژیم ایران با کشورهای دیگر نشود.
گفتنی است که در ماه های گذشته، قاره اروپا صحنه عملیات تروریستی رژیم ایران علیه تلاشگران سیاسی ضد رژیم بوده که در کشورهای دانمارک، هلند، آلمان، بلژیک و فرانسه صورت گرفته و با اعتراض شدید آن کشورها روبرو شده است.
اینها همان عوامل خود حکومت اسلامی ایران بودند که به توسط امریکای ترامپ شناسائی شده اند ایرانیان دست پیش را می گیرند که پس نیوفتند . جمهوری اسلامی ایران حقیر تر از ان است که قدرت امنیتی خود را بخواهد به رخ امریکا اسرائیل و یا روسیه و المان بکشد . جمع کنید خود را اخوندهای انگلیسی جایی در ایران ندارد . درود وبرکت بر اسرائیل درو دوبرکت بر بنی اسرائیل
به احتمال زیاد سیلزدگان معترضی باشند که همه چیزشان را از دست داده اند و از دست بی لیاقتی حکومت عصبانی اند
۱۱۶ نفر اعضای فعال سازمان مجاهدین خلق ایران که وزیر بدنام اطلاعات آخوندی ازشون نام برد همان کانون های غیرت و شرف مردم ایران هست که به اسم کانونهای شورشی معروف هستن البته تعداد دستگیریهای اخیر خیلی خیلی بیشتر از اینهاست …
جمهوری اسلامی دیگه آخر نفسهاشه و این دست و پا زدنهاش نشان از نهایت درماندگیشه که به همین زودی به دست خود ملت سرنگون خواهد شد
پاینده ایران
یعنی ما خیالمون راحت باشه دیگه یه عده ساعت ۱۰ صبح با اسلحه تو مجلس نمی رن؟ یا زژه نظامی رو به گلوله نمی بندن؟ یا مامورهای اسرائیل یک تن اسرار فوق سری رو از زیر کلاه رهبر با بصیرت بار نمیزنن ببرن تل آویو؟ ما این موفقیت بزرگ رو به شما تبریک می گیم سربازان امام زمان! امیدواریم کارهای شما خیالی نباشه!
فعلا خالی بندی آزاده ونه آزادی ملت.