وزیر بهداشت جدید حکومت از وخامت اوضاع کرونا می‌گوید، ولی هیچ راهکار موثری پیشنهاد نمی‌کند

بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت دولت رئیسی

آمار مرگ و میر به علت ابتلا به ویروس کرونا در ایران، حتی بر اساس ارقام اعلام شده از جانب وزارت بهداشت، همچنان حول و حوش هفتصد نفر در روز قرار دارد و این در حالی است که منابع دیگر، آن را بیش از دو هزار تن در روز می‌دانند و شما مبتلایان جدید را چند هزار تن برآورد می‌کنند.

دو روز پیش، شمار قربانیان ۶۹۴ نفر اعلام گردید و دیروز (پنجشنبه) نیز اعلام شد که نه تنها در دو استان تهران و خراسان رضوی رکورد مرگ و میر یک بار دیگر شکسته شده، بلکه استان های گیلان، مازنداران و خوزستان نیز به استان‌های رکورد شکن پیوسته‌اند.

ارزیابی شده است که در سراسر ایران به طور میانگین، در هر دقیقه یک تن به علت ابتلا به کرونا جان می‌سپارد و دولت ابراهیم رئیسی نیز هنوز هیچ وعده مشخصی برای واکسینه کردن مردم ارائه نکرده است.

ارزیابی برخی پزشکان و ویروس شناسان آن است که رژیم با نخریدن واکسن و کندی روند واکسیناسیون، در واقع می‌خواهد بیش از شصت درصد از مردم ایران به این ویروس مبتلا شوند تا آن چه که “ایمنی گله‌ای” نامیده می‌شود به وجود آید و آنگاه است که شمار مبتلایان و قربانیان رو به افول خواهد رفت. پیامد این شیوه ممکن است مرگ بیش از یک میلیون تن از مردم ایران باشد.

راه دیگر برای ایجاد “ایمنی گله ای”، واکسینه کردن بیش از هفتاد درصد از مردم کشور است. ولی در حکومت ایران به علت نبود واکسن، شمار واکسینه شدگان هنوز به پنج درصد نیز نرسیده است.

گفته می شود که حکومت عمدا تلاش برای واردات واکسن را متوقف ساخته، تا شاید بتواند واکسن تولیدی خود را به بازار بفرستد و به خیال خود موجب افتخار و عزت حکومت گردد. ولی این واکسن، هنوز به ماه‌ها تست بالینی نیاز دارد و حتی اگر کارآمدی آن تایید شود، رژیم فاقد ماشین آلات لازم است که بتواند تولید انبوه را آغاز کند.

یک عضو کادر پزشکی و درمانی ایران، با استناد به آماری که از طرف سازمان جهانی بهداشت انتشار یافت، گفت: «در روند مبارزه با کرونا، دست کم صد کشور بالاتر از ایران قرار دارند و این نشان بی کفایتی و بی‌اعتنایی مقامات مسؤول رژیم است که حتی قادر به مهار کردن افزایش نرخ کالاهای اساسی مردم هم نیستند».

بهرام عین اللهی که توسط آخوند رئیسی به پست وزارت بهداشت گماشته شده، بی آن‌که از تلاش برای واردات واکسن سخن بگوید، به مردم پیشنهاد کرد که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و آن را یک فریضه دینی برشمارند. او ادعا کرد که تنها ۲۵ درصد از مردمی که در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند، هنوز واکسن نزده‌اند. او در عین حال گفت که ایران هم اکنون با یک فاجعه بزرگ روبرو می باشد، ولی هیچ راه چاره موثری  عرضه نکرد و فقط از لزوم رعایت پروتوکل‌های بهداشتی سخن گفت.

در هفته ای که گذشت معلوم شد که اعلام تعطیلی پنج روزه از جانب رژیم نیز، هیچ تائیری بر پائین آوردن شمار مبتلایان و قربانیان نداشته است.