وزیر خارجه آلمان در راه تهران، نسبت به آنچه که “خطرات بروز جنگ” نامید، هشدار داد

هایکو ماس، در ماموریت چند روزه ی سفر به خاورمیانه، پس از دیدار اردن دیروز (شنبه ) وارد بغداد شد و با برهم صالح، رئیس جمهوری وعادل عبدالمهدی، نخست وزیرعراق به گفتگو نشست

هایکو ماس، وزیرخارجه آلمان، در آستانه ی سفر به تهران ارزیابی کرد که ” حمله نظامی احتمالی ایالات متحده به رژیم ایران، تمام منطقه را به جنگ و آشوب خواهد کشاند”.

هایکو ماس، در ماموریت چند روزه ی سفر به خاورمیانه، پس از دیدار اردن دیروز (شنبه ) وارد بغداد شد و با برهم صالح، رئیس جمهوری وعادل عبدالمهدی، نخست وزیرعراق به گفتگو نشست.

ارزیابی شده که ماموریت وزیر خارجه آلمان از سفر به تهران، بررسی این نکته است که چگونه کشورهای اروپایی می توانند به داد و ستد با رژیم ایران ادامه دهند و از درگیری احتمالی جنگی بین ایران و ایالات متحده جلوگیری کنند.

ماس، در سفر به بغداد، نسبت به آن چه که “شدت گیری خطر بروز جنگ با ایران” نامید، هشدار داده و گفت: «وجود یک فضای آکنده از تحریک و سوءظن، ممکن است به جنگی بیانجامد که به سود هیچکس نیست».

برنامه سفر ماس به بغداد، به خاطر دلایل امنیتی و وجود گروه های تروریستی در منطقه، از پیش اعلام نشده بود.

وزیر خارجه آلمان در بغداد گفت: « کشورهای اروپایی باید در جهت تنش‌زدایی در خاورمیانه بکوشند و از تلاش‌های میانجیگری دست برندارند».

به علت وجود نیروهای نظامی آمریکا در عراق و فعالیت شبه‌نظامیان شیعی تحت حمایت حکومت ایران، آن کشور بیش از کشورهای همسایه ایران، به از نظر امنیتی، مخاطره آمیز محسوب می شود.

وزیر خارجه آلمان گفت: «در سفر به ایران تلاش می‌کنم سران جمهوری اسلامی را به باقی ماندن در پیمان برجام متقاعد سازم».

هایکو ماس در این رابطه افزود: «ما اروپایی‌ها مطمئن هستیم که برای حفظ توافق اتمی با ایران باید به هر تلاشی دست بزنیم‌‌‌‌».

هایکو ماس امروز (یکشنبه ) پس از دیداری کوتاه با مقامات امارات عربی متحده به ایران سفر خواهد کرد.

عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق، در دیداردیروز(شنبه ) با وزیر خارجه آلمان گفت: « بغداد از هر اقدامی در جهت ثبات منطقه و جهان حمایت می کند و در همین راستا قصد دارد هیات ها و پیام هایی را به تهران و واشنگتن و اروپا بفرستد».

یک دیدگاه

  1. کشور آلمان برای حفظ منافع اقتصادی خود از هیچ کوششی برای بقا و تداوم رژیم جنایتکار ملاها کوتاهی نمیکند! اینبار تحت عنوان جلوگیری از بروز جنگ! ملت ایران در آینده پس از آزادی این حمایت دولت المان از دیکتاتورها را فراموش نخواهد کرد !

Comments are closed.