در همان حال که مقامات ایالات متحده به تلاش برای تدوین یک طرح صلح، برای پایان بخشیدن به نزاع فلسطینیان با اسرائیل ادامه می دهند، وزیر خارجه حکومت خودگردان فلسطینی ادعا می کند که کشورهای عرب آن ها را تنها گذاشته اند و برای دفاع از حقوق فلسطینیان اقدامات جدی به عمل نمی آورند.
ریاض المالکی، وزیر خارجه فلسطینی، سران کشورهای عرب را متهم ساخت که حتی تمایل و یا قدرت اجرای تصمیماتی که خود اتخاذ کرده اند را ندارند.
اشاره او به قطعنامه های عربی پس از آن است که پرزیدنت ترامپ اورشلیم را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت. المالکی ارزیابی کرد که اهمال سران عرب و بی اعتنایی آنان به مصالح فلسطینیان بود که به ایالات متحده این جرات را دارد که به چنین اقدام بی سابقه ای دست بزند.
آگاهان امور می گویند که در سال های اخیر سران کشورهای عرب به تدریج از فلسطینیان دور شده اند و آنان را تنها گذاشته اند. به همین علت، اکنون حکومت ایران می کوشد فلسطینیان را زیر بال حمایت خود بگیرد. در ماه های اخیر حماس دفتر فعالیت خود را به بیروت منتقل ساخته و زیر نظر حزب الله لبنان قرار گرفته و بدین سان از بودجه بزرگتری از جانب حکومت ایران برخوردار شده است.
ریاض المالکی گفت: همین واکنش ملایم کشورهای عرب بود که موجب شد دولت گواتمالا نیز با استفاده از ضعف اعراب، اعلام کند که سفارتخانه خود را به اورشلیم منتقل می سازد. او گفت: کشورهای عرب حتی قادر نیستند بر دولت گواتمالا فشار لازم را وارد کنند که از این اقدام منصرف شود.
آگاهان می گویند که محمود عباس رئیس حکومت خودگردان، پس از آن که احساس کرد ایالات متحده او را تنها گذاشته است، تلاش کرد به کشورهای دیگر نزدیک شود و یا جبهه متحد در حمایت از فلسطینیان در مجامع بین المللی به وجود اورد، ولی در این تلاش نیز موفقیتی به دست نیاورد.
سفیر ایالات متحده در سازمان ملل، خانم نیکی هیلی، در این هفته نسبت به ابراز خشم سران فلسطینی نسبت به سیاست جدید ایالات متحده واکنش نشان داد. او در سخنرانی در همایش سالیانه ایپاک (انجمن یهودی دوستداران اسرائیل در ایالات متحده) از جمله گفت: «آقای صائب عریقات از رهبران فلسطینی خطاب به من گفته است “خفه شو”، ولی من خفه نمی شوم و از گفتن سخنان سخت دست برنمی دارم و حمایت ایالات متحده از اسرائیل ادامه خواهد یافت».
آگاهان می گویند که دولت عربستان سعودی، که به یک پیکار همه جانبه علیه رژیم ایران دست زده، یکی از کشورهای مهم عربی است که بتدریج فلسطینی ها را تنها می گذارد – زیرا احساس می کند که آن ها خواسته های مطرح می سازند که نمی تواند مورد قبول جامعه جهانی قرار گیرد. علاوه براین، فلسطینیان یک عامل اصلی ترور در منطقه محسوب شده اند و عربستان سعودی نمی خواهد آن ها را زیر چتر حمایت خود بگیرد.
به نام خدا.بهش بگو میدونی ایران کیه بهش بگو اون گنبدو خودمون برا سردار بزرگتون ساختیم ایران همونه که جلوی مغول برای اسلام شکست خورد سردارمون زیاد شراب خورده بود حالا دیگه بعضیها وسط جنگ هوس میکنند بهش بگو این کتابهای حدیثتونم عمدتا ایرانیها نوشتن البته اوون وضویی که میگیری طبق قرآن نیست مشکل داره مثل حاجتایی که بچه ها از قبر میگیرن وهمین بهشم بگو زیاد عرب عرب نکنه یه جوری میشم.حالا اعراب خوزستان چون از خودمونن باهاشون کنار میاییم تا کوفه را هم دوست داریم از اونجا به بعدو نه اینکه بخام قتل عام کنم ولی زیادم حال نمیکنم.
دول اسلامی و دول عربی خود حول محور اسرائیل و فلسطین می چرخند و بی عرضگی و ناتوانی خاص خود را به اثبات می رسانند. فلسطین تنهاترین و اولین قبله مسلمانان جهان است و نهایت عرضه و توانمندی خاص به خود را به اثبات رسانده است در عین حالیکه فلسطین در روند تروریسم علیه اسرائیل نهایت عرضه و توانمندی خود را هم تثبیت کرده است و دول اسلامی و دول عربی را به بی عرضه گی و ناتوانی متهم می کند.
فلسطین اگر به پروسه تروریسم ایمان بیاورد قاعدتاً بعنوان اولین قبله مسلمانان جهان به رسمیت شناخته خواهد شد.