ویروس کرونا همچنان به سرعت در نقاط مختلف ایران شیوع می یابد و حکومت قادر به رسیدگی به آن نیست

مقام‌های رسمی حکومت ایران می گویند:  تاکنون ۲۶ نفر جان باخته‌اند و ۲۴۵ نفر مبتلا شده‌اند.۲۰ استان از ۳۱ استان ایران با این مساله درگیر هستند

ویروس کرونا همچنان با سرعت زیاد به نقاط مختلف ایران سرایت کرده و افراد بیشتری را مبتلا می سازد و موجب مرگ شمار زیادتری از افراد می گردد. ولی در مجموع احساس می شود که حکومت از رسیدگی به این فاجعه کاملا عاجز مانده و اقدامات احتیاطی به هیچوجه کافی نبوده است.

آن چه نگرانی ها را بیشتر می کند، این واقعیت است که حکومت، به ویروس کرونا از دیدگاه یک معضل سیاسی می نگرد و نه یک فاجعه پزشکی که باید به تهیه سریع وسائل درمانی پرداخت و مردم را تشویق کرد که با مشاهده نخستین علاماتی که ممکن نشانگر ابتلاء به ویروس باشند، به بیمارستان مراجعه کرد و باعث شیوع هرچه بیشتر ویروس نگردید.

امروز شایع شد که شمار بیشتری از دست اندرکاران رژیم ایران نیز کرونا گرفته اند و این به خوبی نشان می دهد که نه تنها به مردم توصیه می کنند به بیمارستان مراجعه نکنند، بلکه خود نیز نسبت به این خطرات بی اعتنا هستند و موجب ابتلای خویش می شوند

آمار  قربانیان و مبتلایان به ویروس کرونا در ایران رشد صعودی پیدا کرده است. مقام‌های رسمی حکومت ایران می گویند:  تاکنون ۲۶ نفر جان باخته‌اند و ۲۴۵ نفر مبتلا شده‌اند.۲۰ استان از ۳۱ استان ایران با این مساله درگیر هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز اعلام کرد:  آزمایش افرادی که ابتلا به کرونا در آنها در استان مثبت بوده به ۱۱ نفر رسیده است.

دکتر عباس موسوی گفت: «تعداد افراد مشکوک به ویروس کرونا در استان بیشتر از این میزان است، ولی تعداد قطعی افرادی که نمونه‌شان مثبت بوده به ۱۱ نفر رسیده است که در مراکز درمانی و بیمارستانی تحت درمان قرار دارند.»

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد که  پس از ابتلای دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به بیماری کرونا، هم اکنون دو معاون وی و ۱۰ نفر از پزشکان و پرستاران قم هم به این بیماری مبتلا شده‌اند.

علی ابرازه، تاکید کرد: «در صورتی که مسائل بهداشتی به درستی در قم رعایت نشود شاید نیاز ما به تخت بیمارستانی، به دو تا سه هزار هم برسد. تاکنون ۱۸ نفر بر اثر این بیماری در قم جان خود را از دست داده اند که بالای ۵۵ سال سن داشته‌اند.»

خبرگزاری ایسنا از پر شدن بیمارستان های قرنطینه قم خبرداده و نوشت:  قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم گفته که “در حال حاضر ظرفیت بیمارستان‌های کامکار و فرقانی تکمیل شده است” با توجه به رشد افزایشی این بیماری ، یک بیمارستان صحرایی را آماده سازی خواهیم کرد.

شهر قم نخستین کانون شیوع ویروس کرونا در ایران است و هم‌اکنون بیشترین مبتلایان به این بیماری در این شهر هستند.

دکتر مینو محرز، پزشک و عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، خبرداد که علت اصلی شیوع بیماری کورونا در قم به خاطر حوزه علمیه چینی ها در قم و  کارگاه‌های متعدد و کارگر چینی زیاد است، این‌ها بدون هیچ کنترلی به چین می‌رفتند و می‌آمدند و در نتیجه کرونا وارد کشور شد. ایران برخلاف دیگر کشورها، درها را به روی این کشور نیست، در حالی که این تنها راه جلوگیری از ورود این بیماری در دیگر کشورها بود.»