با افزایش فشارها بر خانواده امیرحسین مرادی، از بازداشتشدگان آبان ۹۸ که به اعدام محکوم شده، پدر او اقدام به خودکشی کرد و جان باخت.
مادر امیرحسین مرادی در این باره گفته است فشارها در این مدت به قدری زیاد بود که «پدر امیرحسین تا لحظه آخر و مرتبا درباره پسرش صحبت میکرده و شدیدا نگران امیرحسین بوده است تا اینکه او تصمیم گرفت خودش را بکشد تا شاهد مرگ او باشد.
بابک پاکنیا، وکیل امیرحسین مرادی، نیز این خبر را تایید کرده است.
به گزارش کانال تلگرامی امتداد، پس از منتشر شدن خبر خودکشی پدر امیرحسین مرادی فوری نیروهای امنیتی در این خانه حضور پیدا کردند و چند فرد همراه با دوربین نیز برای چند ساعت در خانه حضور داشتند.
مهدی محمودیان، فعال سیاسی، نیز در توییترش نوشت که حضور این افراد با هدف گرفتن «اعتراف اجباری» از اعضای خانواده مرادی صورت گرفته است.
به گزارش کانال تلگرامی امتداد، در این مدت «فشارهای روحی» بسیاری بر خانواده مرادی وارد میشده و این خانواده در بلاتکلیفی به سر بردهاند.
امیرحسین مرادی در اعتراضات آبان ۹۸ بازداشت شد و دادگاه انقلاب او و دو نفر دیگر، سعید تمجیدی و محمد رجبی، را به اعدام محکوم کرد.
پس از آنکه در تیرماه قوه قضاییه از تایید حکم اعدام این سه معترض خبر داد، اعتراضهای گستردهای در شبکههای اجتماعی به پا خاست و منشنهان هشتگ «اعدام نکنید» از مرز ۱۰ میلیون بار گذشت.
شمار زیادی از نهادها و سازمانهای بینالمللی و مدافع حقوق بشر نیز خواستار لغو این حکم شدند.
پرزیدنت ترامپ، نیز در توییتی به زبان فارسی و با استفاده از هشتگ «اعدام نکنید»، خواستار لغو حکم این سه معترض شد.
سرانجام وکلای این سه تن خبر دادند که دیوان عالی کشور بررسی دوباره پرونده این سه معترض آبان ماه را پذیرفته است.
این وکلا در نامه خود با اشاره به مخالفت پیشین یکی از قضات دیوان عالی کشور با حکم قبلی درباره اعدام این سه نفر ابراز امیدواری کردند که حکم اعدام موکلانشان نقض شود.
بابک پاکنیا، وکیل امیرحسین مرادی گفت «صراحتا در خلاصه کار پرونده ذکر شده» که آنان اعترافات خود در دادسرا را انکار کرده و نپذیرفتهاند.
اگر چه سخنگوی قوه قضاییه گفته بود دو نفر از این بازداشتشدگان «در یک صحنه سرقت مسلحانه دستگیر شدند و به دنبال ربودن اموال یک خانم بودند»؛ اما بابک پاکنیا، چنین چیزی را رد کرد و گفت این سه نفر « به هیچ عنوان بانک و ماشین آتش نزدهاند».