در آستانه ارائه طرح ایالات متحده به شورای امنیت ، پرزیدنت ترامپ گفت: ایالات متحده خواستار بازگشت کلیه تحریمهای سازمان ملل علیه ایران و فعال شدن مکانیسم ماشه شد.
رئیس جمهوری ایالات متحده اعلام کرد که آمریکا خواستار بازگشت همه تحریمهای ایران است و از شورای امنیت سازمان ملل میخواهد با فعال کردن مکانیسم ماشه کلیه تحریمهای تعلیق شده، دوباره اعمال شوند.
او گفت: «من امروز به مایک پمپئو، وزیر خارجه، دستور دادم تا به شورای امنیت اطلاع دهد که آمریکا قصد دارد کلیه تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را که از قبل به حالت تعلیق درآمده بودند بازگرداند. این مکانیسم ماشه است.»
پرزیدنت ترامپ تاکید کرد: «ایران هرگز به سلاح هستهای دست نخواهد یافت».
رئیس جمهوری ایالات متحده توافق هستهای ایران را نشانه «شکست سیاست خارجی دولت اوباما و بایدن» خواند و گفت آمریکا در یک قرارداد کوتاه مدت مقادیر زیادی پول را در ازای «هیچ مطلق» به ایران داد.
او افزود: توافق هستهای ایران ۱۵۰ میلیارد دلار به علاوه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار پول نقد را روانه ایران کرد. حکومت ایران با این پولها میخواست «در خاورمیانه و در همه جهان آشفتگی و ترور و خونریزی را حمایت کند.»
پرزیدنت ترامپ گفت: «اگر در انتخابات برنده شوم ایران در عرض یک ماه به سراغ ما خواهد آمد و خیلی سریع خواستار تفاهم میشود، زیرا آنها در شرایط بسیار بدی قرار دارند».
او در باره روابط ایالات متحده و عراق گفت: «ما تا حد زیادی از عراق خارج شدهایم و نیروهای کمی در آنجا داریم. ما از این جنگهای بیپایان خارج میشویم. فکر میکنم این بدترین تصمیمی بوده که در تاریخ آمریکا گرفته شده است. ما اصلا نباید به آنجا و خاورمیانه میرفتیم».
پرزیدنت ترامپ به آغاز روابط امارات عربی متحده و اسرائیل و موفقیت دولت آمریکا در ایجاد صلح در خاورمیانه گفت: «کشورهای زیادی را میبینم که میخواهند خیلی سریع وارد این روند شوند و وقتی همه وارد شدند، ایران نیز نهایتا وارد خواهد شد».
او تاکید کرد: «صلح در خاورمیانه برقرار خواهد شد و ایران تا حد زیادی خنثی خواهد شد. آنها هرگز فکر نمیکردند این اتفاق رخ دهد. با تفاهم بسیار احمقانهای که در زمان اوباما با ایران صورت گرفت، این اتفاق ممکن نبود».
رئیس جمهوری ایالات متحده آغاز روابط امارات عربی متحده و اسرائیل را نمونهای از موفقیت سیاست خارجی خود خواند و گفت با پیوستن کشورهای دیگر به این روند، «صلح در خاورمیانه ایجاد خواهد شد و این چیزی است که با وجود قرارداد مضحک هستهای حکومت ایران غیرممکن بود».
پرزیدنت ترامپ در انتقاد از دموکرات ها از عملکرد دولتش گفت: «دلیل اینکه من رییسجمهور شدم این است که باراک اوباما و جو بایدن کارشان را بلد نبودند. آنها اگر عملکرد خوبی داشتند من اصلا برای ریاستجمهوری شدن اقدام نمیکردم. من از زندگی خودم در گذشته خیلی لذت میبردم».