پرزیدنت ترامپ، با برشمردن دستاوردهای مهم و موفق اقتصادی دولت خود بار دیگر تاکید کرد که در صورت انتخاب دوباره به عنوان رئیس جمهوری ایالات متحده با رژیم ایران به توافق خواهد رسید.
او در ایالت ویسکانسین با اعلام این مطلب گفت که اگر رقیب دموکرات او در انتخابات پیش رو، پیروز انتخابات شود، ایرانی ها برای به دست آوردن توافقی بهتر از توافق دوران اوباما، به دولت آمریکا فشار خواهند آورد.
او اضافه کرد: آنها (ایرانیها) میلیاردها دلار در توافق خود با دولت قبل به دست آوردند که ۱.۵ میلیارد آن پول نقد بود. ما پول نقد دادیم و در مقابل هیچ چیز به دست نیاوردیم. به همین دلیل من از این توافق بیرون آمدم.
ترامپ هفته گذشته نیز در کنفرانس خبری خود گفته بود که اگر بار دیگر انتخاب شود ظرف یک ماه با حکومت ایران به توافق میرسد.
او تاکید کرده بود که مقامات ایران منتظر نتایج انتخابات هستند و ترجیح می دهند با جو بایدن مذاکره کنند.
پرزیدنت ترامپ پیشتر نیز بارها اعلام کرده بود که آماده گفت و گوی بدون پیش شرط با مقامات حکومت اسلامی است. دولت آمریکا بارها از حکومت ایران خواسته است که از تلاش برای دستیابی به سلاح هستهای دست بردارد، و از گروههای تروریستی حمایت نکند و از تلاش برای ایجاد تنش، دخالت در کشورهای منطقه و توسعه برنامه موشکی خودداری کند تا امکان توافقی بهتر از توافق قبل حاصل شود.
پرزیدنت ترامپ در ادامه با اشاره به دستاوردهای دولت ایالات متحده در خاورمیانه و توافق صلح میان اسرائیل و امارات متحده عربی تاکید کرد که تغییر جریان در منطقه پس از نابودی داعش و حذف سلیمانی و البغدادی آغاز شد.
پرزیدنت ترامپ افزود: «ما سلیمانی و البغدادی را حذف کردیم و بعد از آن جریان عوض شد. … حالا شما شاهد صلح واقعی در خاورمیانه خواهید بود».
پرزیدنت ترامپ همچنین با اشاره به توافق تاریخی عادیسازی روابط میان اسرائیل و امارات متحده عربی گفت که امارات پیشگام بود و آنها نخستین توافق را امضا کرد و پس از آن تقریبا همه کشورهای دیگر منطقه مشتاقانه تماس میگیرند و میگویند که آنها هم میخواهند توافقهای مشابهی را امضا کنند.