پمپئو و نتانیاهو: بخش مهمی از رایزنی ها در دیدار دیروز، جاه طلبی های رژیم ایران بود

آگاهان سیاسی می گویند که بخش عمده گفتگو بین طرفین، به این موضوع اختصاص داشت که چگونه می توان رژیم ایران را مهار کرد

با آن که ظاهرا وزیر خارجه ایالات متحده به این هدف از آنکارا به اورشلیم آمده بود تا نتانیاهو را از سیاست آمریکا در قبال حمله نظامی ترکیه به شمال سوریه آگاه سازد، و توضیح دهد که پرزیدنت ترامپ در مورد آینده حضور سربازان آمریکایی در سوریه چه برنامه ای دارد، آگاهان سیاسی می گویند که بخش عمده گفتگو بین طرفین، به این موضوع اختصاص داشت که چگونه می توان رژیم ایران را مهار کرد.

نخست وزیر و وزیر دفاع اسرائیل عمیقا از سیاست ناپایدار پرزیدنت ترامپ نسبت به سوریه نگران است. ولی از ظواهر امر چنین برمی آید که خطرات ناشی از فعالیت های رژیم ایران در منطقه، بیش از تعرض نظامی ترکیه به شمال سوریه مورد نگرانی می باشد.

در گزارش های پیشین گفته شده بود که اسرائیل از ایالات متحده انتظار دارد که حتی اگر نیروهایش را از سوریه خارج می کند، آن ها را در محلی باقی گذارد که عبورگاه عمده اسلحه قاچاق حکومت ایران به داخل سوریه، و از آن جا به حزب الله لبنان است.

آگاهان می گویند که اگر پرزیدنت ترامپ با این سادگی، کردهای سوریه را تنها گذاشت و سرنوشت آن ها را به دست ارتش بیرحم ترکیه سپرد، آیا اسرائیل نیز در رویارویی با برنامه های اتمی و موشکی رژیم ایران و فریادهای “نابود باید گردد”، تنها خواهد گذاشت؟

کارشناسان اسرائیلی ارزیابی می کنند که زمان خروج کامل رژیم ایران از برجام نزدیک می شود. حکومت اعلام داشته که به زودی گام چهارم را در نقض تعهدات خود د رچارچوب برجام، برخواهد داشت و بزودی ممکن است به طور کامل از این توافق هستی بیرون آید و برنامه های اتمی را بدون هیچگونه محدودیت در پیش گیرد و آن گاه اسرائیل ناچار باشد برای جلوگیری از تولید بمب هسته ای در ایران، به تنهایی، پیشگام شود و ارتش آمریکا به این پیکار نپیوندد.

در پایان گفتگوهای روز گذشته بین نتانیاهو و پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده در همایش رسانه ای مشترک، به خبرنگاران گفت که “مذاکرات با نخست وزیر اسرائیل، بر این محور بود که به چه اقداماتی باید دست زد تا همه تعرض های رژیم ایران، نه تنها علیه اسرائیل، بلکه علیه همه کشورهای منطقه، متوقف شود”.

پمپئو گفت که با نتانیاهو به رایزنی درباره این موضوع پرداخته است که “چگونه می توان از راه همکاری بین ایالات متحده و اسرائیل، ثبات خاورمیانه را تضمین کرد”.

وزیر خارجه آمریکا گفت: «با آقای نتانیاهو، همچنین درباره این موضوع رایزنی کردیم که جهان چگونه می تواند با چالش هایی که رفتار حکومت ایران به وجود می آورد، مقابله کند».

در کنفرانس مطبوعاتی مشترک، نتانیاهو از موضع گیری علنی نسبت به حمله نظامی ترکیه به شمال سوریه و توافق آتش بس خودداری ورزید و تنها ابراز امیدواری کرد که قضایا به خوبی فیصله یابد. نخست وزیر اسرائیل در سخنان پیشین خود، کردها را مظلوم خوانده و از تهاجم ترکیه نسبت به آن ها سخت انتقاد کرده بود. همچنین تظاهراتی در اسرائیل در پشتیبانی از کردهای شمال سوریه برگزار شد.

مایک پمپئو در بخشی از سخنان خود در کنفرانس مطبوعاتی مشترک تاکید کرده گفت: «اسرائیل در دفاع از امنیت خود حق دارد به هر اقدام لازم دست بزند».

یک دیدگاه

  1. متاسفانه غرور کاذبی که پرزیدنت نتانیاهو دارد مانع از آن میشود که حقایق را درست درک کند . بارها و بارها متخصصان نظامی کشور به آقای نتانیاهو طرح‌های فوق‌العاده پدافندی را معرفی کردند ولی ایشان در شمال اسرائیل با تونلهای مخروبه که در گذشته کشف شده بود عکس یادگاری گرفتند تا در انتخابات رای بیاورند .
    این مطالب را به عنوان کسی میگویم که همیشه به مسائل چریکی و جنگی علاقه داشته و در مورد آن مطالعه کرده است .
    کارشناسان‌ نظامی به‌ ایشان تذکر دادند اولین و مهمترین کاری که باید انجام‌ شود سامان دهی به وضعیت مراکز ذخیره سوخت در سر تا سر اسرائیل هست زیرا متاسفانه به علت آنکه ذخایر نفت و گاز و بنزین در اسرائیل بر روی سطح زمین‌ نگهداری میشود با کوچکترین حمله موشکی یا پهبادی به این مراکز ایجاد یک فاجعه قطعی است و هر چه زودتر دولت باید تمامی ذخایر سوختی کشور را به درون زمین انتقال دهد .
    مورد دوم و بسیار مهمی که کارشناسان به ایشان عنوان کردند انتقال نیروگاه دیمونا به جای دیگر و مخفی کردن آن در زیر زمین است مانند انتقال ذخایر آمونیاک و تخلیه کردن تمامی ذخایر آمونیاک که حزب‌الله تهدید به حمله به آن را میکرد ولی متاسفانه با اینکه بارها و بارها به ایشان از عواقب خطرناک این موضوع هشدار داده شده دولت نتانیاهو مورد حل و فصل این دو مورد هیچ کاری انجام نداده است و با گرفتن عکس یادگاری با چند تونل از قبل منهدم شده و حمله به مواضع سپاه در سوریه کشور را با خطری بسیار جدی مواجه ساخته است . در چند روز گذشته در نشریات اسرائیل در مورد این مطالب تحقیق میکردم و با کمال نا باوری باید بگویم منابع امنیتی و اطلاعاتی ارتش و صاحب نظران آن بارها طی چند سال گذشته به نتانیاهو از عواقب خطرناک حمله به این مراکز هشدار داده اند ولی دولت هیچ هزینه‌ای برای این کار نکرده است و تنها با حمله‌های خطرناک به مواضع مزدوران و تروریست‌های سپاه و حزب‌الله موجب تغییر دید جامعه جهانی به اسرائیل و امکان حمله تلافی جویانه آنها شده است .
    به جای عکس یادگاری با پمپئو و فقط حرافی در مورد حق دفاع از خود مهمترین مطلب این است که هر چه سریع‌تر نقاط حساس و ضعف کشور را از بین‌ ببرند. کشور که بازیچه غرور کاذب نتانیاهو و نظرات تکی و انفرادی او نیست . چرا به جای آماده باش کشور برای روز مبادا ایشان فقط حرفهای تکراری میزند ؟؟؟؟؟؟؟؟ ( نئوهاگانا ایران )

Comments are closed.