پژوهشگران دانشگاه عبری اورشلیم کیت تشخیص کووید ۱۹ را با ده برابر کردن سرعت کار، به مرحله آزمایش رساندند

پژوهشگران دانشگاه عبری اورشلیم وسیله تازه ای برای آزمایش و شناسایی مبتلایان به ویروس کورونا ساخته اند که ده برابر سریعتر از وسائل موجود عمل می کند. تشخیص سریع ویروس می تواند خطر مبتلا شدن دیگران را کاهش دهد. در حال حاضر روشن شدن نتیجه آزمایش گاهی تا سه روز به درازا می کشد و ممکن است وقت گرانبهایی از دست برود.

کمبود وسایل تشخیص بیماری کووید ۱۹ واقعیتی است که اکثر کشورهای جهان با آن روبرو می باشند که باعث پایین آمدن شمار آزمایش های روزانه می شود و در نتیجه، نمی توان به صورت موثرتری از سرعت سرایت ویروس به دیگران جلوگیری کرد.

گاهی، هر ساعت و هر روزی که فرد حامل ویروس در میان افراد بگردد و با آنها تماس داشته باشد، ممکن است به قیمت ابتلای یک یا چند نفر دیگر بیانجامد.

دانشگاه عبری اورشلیم اعلام کرد که پژوهشگران آن توانسته اند وسیله جدیدی برای تشخیص سریع افراد مبتلا شده به بیماری کووید ۱۹ بسازند که هم با سرعت بیشتر عمل می کند و هم مواد مورد نیاز در همه آزمایشگاه ها قابل دسترسی می باشد.

این پژوهشگران اکنون در تلاش برای رسیدن به شیوه ای هستند که این آزمایش را بتوان به صورت همزمان در مرود صدها و شاید هزاران فرد انجام داد. آن ها می گویند که همه آزمایش های اولیه موفقیت آمیز بوده و امید می رود که محصول جدید هرچه زودتر وارد بازار شود و اسرائیل بتواند سهم خود را در مبارزه با کورونا در سطح بین المللی ایفا کرده باشد.

همزمان اعلام شد که بنیاد ادموند روچیلد که یکی از بزرگترین موسسات نیکوکاری یهودی در جهان است پانزده میلیون دلار به دانشگاه عبری اورشلیم اهدا کرده تا بتواند با امکانات گسترده تری به پژوهش ها برای چیره شدن بر بیماری کووید ۱۹ ادامه دهد. با اعطای این مبلغ، انتظار می رود که پژوهشگران دانشگاه بتوانند با برخورداری از امکانات بیشتر، تحقیقات علمی و پزشکی خود را گسترش دهند.