چرا برخی رسانه های برون مرزی، واقعیات خبری در مورد اسرائیل را تحریف می کنند؟

هیچ موجب شگفتی نیست هنگامی که رسانه های وابسته به حکومت اسلامی ایران، گزارش هایی را که به اسرائیل مربوط می شود تحریف می کنند و مطالب دروغین و زهرآگینی انتشار می دهند تا واقعیات را از مردم ایران پنهان سازند و خصومت خود با اسرائیل، و عربدۀ “اسرائیل نابود باید گردد” را توجیه کنند.

ولی چگونه است که شماری از رسانه های فارسی زبان برون مرزی نیز از همین شیوه پلید پیروی می کنند و در گزارش هایی که به اسرائیل مربوط می شود، به سخنگو و بوق تبلیغاتی رژیم ایران مبدل می گردند؟

سخن از درگیری های روز گذشته در تپه ای که در دوران باستان بیت المقدس یهود بوده و اکنون جایگاه مسجدالاقصی و مسجد عمر می باشد که در تقدس آن برای مسلمانان جای تردید نیست و مورد احترام است. ولی این مکان، که نام اصلی آن “صیون” و یا به زبان عربی “صهیون” است، بالاترین مکان مقدس برای یهودیان نیز محسوب می شود.

رسم بر آن است که پلیس اسرائیل از ورود یهودیان به صحن وسیع بیرونی این مکان جلوگیری می کند، ولی در فرصت های گوناگون به گروه های کوچکی از یهودیان اجازه داده می شود از آن محوطه بگذرند و زیارت خود را انجام دهند، ولی حق نماز نداشته باشند.

یهودیان روز گذشته با یاد ویرانی بیت المقدس یهود در دو هزار سال پیش، طبق آئین دینی خود به سوگ نشستند. بسیار طبیعی است که در این روز شمار زیادی از دینمداران خواهان زیارت از صحن بیرونی “تپه صیون” هستند تا یاد بیت المقدسی را که تخریب شده است، گرامی دارند.

ولی اداره اوقاف اسلامی که زیر نظر دولت اردن اداره می شود، عمدا کوشید از ورود یهودیان جلوگیری کند و هنگام عبور زایران یهودی از محوطه بیرونی این مکان مقدس، افراط گرایان مسلمان به سوی آن ها حمله بردند و سنگ و چوب پرتاب کردند و آب دهان انداختند.

آیا یهودیان حق ندارند مقدس ترین مکان دینی خود را زیارت کنند؟

بدیهی است که پلیس اسرائیل برای برقراری نظم دخالت می کند و می کوشد آشوبگران عرب را دور سازد.

مثال دوم هنگامی است که برخی از این سامانه ها از درگیری مسلحانه چهار تروریست فلسطینی با ارتش اسرائیل خبر می دهند و در تیتر آن می نویسند “ارتش اسرائیلی چهار فلسطینی را کشت”. تنها پس از خواندن متن خبر است که معلوم می شود این چهار تن افراد مسلحی بودند که می خواستند به خاک اسرائیل رخنه کنند و به کشتار شهروندان دست بزنند. آیا ارتش اسرائیل حق ندارد از امنیت ملت خود دفاع کند؟

در کنار این شیوه تحریف اخبار، برخی از این رسانه ها همچنان نام اورشلیم را تحریف کرده و آن را “بیت المقدس” می خوانند تا مورد خشم حکومت ایران قرار نگیرند – و این در حالی که بیت المقدس همان مکانی در اورشلیم است که اکنون دو مسجد الاقصی و عمر در آن جا قرار دارد و در گذشته نیایشگاه مرکزی یهودیان و نماد ملیت و مذهب آنان بوده است.

3 دیدگاه‌

  1. چونکه آنھا یا دشمن اسرائیل اند یا از ترس تروریستھا ناگزیر به دوروغ و وارانه کردن رویدادھا میباشند

  2. درود.
    وقتی داخل تاکسی مجبور به شنیدن اخبار ساعت ۱۴ رادیو ایران بودم، دقیقا این خبر را شنیدم که عنوان میکرد نظامیان اسرائیلی به صفوف فلسطینیان حمله کرده اند و مانع حضور آنها در مسجدالاقصی شده اند و همین باعث شده که به خشونت و زد و خورد بیانجامد!!! با خود گفتم چگونه میشود ارتشی که بدنبال صلح است و خویشتنداری میکند در مورد برخوردهای قهری یا تلافی جویانه، موجب درگیری یا آزار دیگران شود؟ طبیعتا باید به خبر شک میکردم نه به رسالت این ارتش. فکر میکنم متاسفانه رسانه های تبلیغاتی در ایران نه تنها جانبدارانه برخورد میکنند بلکه سعی میکنند با دروغگویی و فرافکنی بسیاری از واقعیات را کتمان کرده یا وارونه جلوه دهند.
    سربلند اسرائیل مقدس

  3. سلام
    جایگاه وحدانی وتاریخی دین یهود بر هیچ کس پوشیده نیست، و شکی نیست که أورشلیم مکانی مقدس برای یهودیان و حتی مسلمانان است، من تصویری از تاریخ اورشلیم را در کتاب حبیب لوی خوانده ام وبه این شهر باشکوه احترام می گذارم و پایتخت اسرائیل وهمه یهودیان است، به ساکنان آن شهر حسودی میکنم.
    واما رسانه های برون مرزی ایران که سیاست دوگانه سوز دارند، باید بگویم برای آزادی فعالیتشان و اینکه ترور نشوند مجبورند از نگاه داخل کمی به اسرائیل نگاه کنند.
    ولی اطمینان میدهم مفکرین و اهل علم وعقل دوستاران اسرائیل ومردم خوب یهود هستند.
    رادیو اسرائیل پل محبت بین دوملت شده، و آقای منشه امیر سفیر آن.

Comments are closed.