چرا پرویز فتاح ، در تلویزیون علی خامنه ای افشاگری اقتصادی می کند!؟

پس از افشاگری رئیس بنیاد مستضعفان، در تلویزیون حکومتی وابسته به علی خامنه ای،   شبکه های اجتماعی به این پرسش پرداخته اند که چه عاملی پشت این مصاحبه بوده  که زشتی ها و فساد حکومت را آشکارتر می کند .

در پاسخ به این پرسش، رضا علیجانی خبرنگار سامانه خبری آزادی، چنین ارزیابی کرد : ما دو دولت داریم: «دولت رسمی» که ظاهرا مسئول مدیریت اجرایی است. دولت موازی یا «دولت بیت» که بخش مهمی از اقتصاد کشور را در دست دارد و جریان مسلط قدرت است.

او در ادامه نوشت: پرویز فتاح از جهاد و سپاه می آید و از سال ۸۸ به بعد در مدیریت اقتصادی دولت پنهان بوده است: رئیس کمیته امداد، مدیر بنیاد تعاون سپاه، و رئیس بنیاد مستضعفان.

علیجانی نوشته است: عامل فرعی و شخصی سخنان فتاح خودنمایی او به عنوان یکی از نامزدهای احتمالی رئیس جمهوری از سوی جریان ولایی علی خامنه ای است.

او نوشت: عامل مهم‌تردر این افشاگری این است که هر دو دولت رسمی و پنهان در حکومت دچار ورشکستگی اقتصادی‌اند. یکی شرکت‌هایش را در بورس می‌فروشد و دیگری می‌گوید هر کس هر چی برده حالا بیاید پس بدهد.

نهادهای اقتصادی بخش ولایی به دولت رسمی مالیات نمی‌پردازند اما به بیت قدرت باج و خراج می‌دهند. حالا هم برای اداره خودشان و هم برای دادن باج و خراج باید کسب درآمد کنند.

این تحلیلگر سیاسی در ادامه نوشت: پرویز فتاح یکی از وزرای اقتصادی دولت بیت رهبری است. مراجعه مکرر قاسم سلیمانی، برای تامین حقوق گروه های تروریستی تحت حمایت سپاه به همین دلیل بود.

کاربران نیز در واکنش به این افشاگری نوشته اند: دو پرسش به عنوان  فعال سیاسی اصولگرا از رییس بنیاد مستضعفان دارم ؟نخست آنکه  بنیاد طبق چه قوانین وضوابطی این املاک رو در اختیار نهادها و اشخاص قرار داده؟و دوم  افشاگری شما یعنی اتفاقی خلاف قانون روی داده پس مسئولان وقت بنیاد هم مقصرند وباید مواخذه شوند‌!

از سویی روابط عمومی پادگان ارتش کوهک نیز در این باره گفته است: منظور رییس بنیاد مستضعفان از عبارت «یک جای خوب ما در کوهک در دست ستاد نیروی دریایی ارتش بوده  چیست، آیا ایشان نمی دانند که این بخش از پیش از روی کار آمدن حکومت اسلامی در ایران در اختیار این نیرو است و بعد به عنوان ستاد فرماندهی از آن بهره‌برداری شد.

هم چنین  شهیندخت مولاوردی، ، حسام الدین آشنا، و معصومه ابتکار، نیز در این باره واکنش نشان دادند.

پرویز فتاح در این افشاگری تلویزیونی  گفته بود: معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی  پس از تخلیه مرکز تحقیقات و مطالعات زنان مدعی بودند این مرکز باید دست آنها باشد اما بنیاد مستضعفان از نظر حقوقی توانسته بود آنجا را تخلیه کند. آنها توانسته بودند بابت تخلیه، همان موقع با توافق با بنیاد ۵ میلیارد تومان بگیرند. پس از آمدن من این موضوع بررسی و مشخص شد این کار خلاف بوده، چون کسی که در ملک بنیاد ساکن بوده است باید اجرت مثل هم بدهد.

حسام الدین مشاور رئیس جمهوری اشنا نیز  در حساب توئیتری خود نوشت: چه بنیادی شود این بنیاد! فرمودند مستاجران بنیاد باید یا اجاره‌ها را به‌روز  و یا ملک را تخلیه کنند اما نفرمودند با آنان‌که املاک را به نام مزایده‌ ولی با مصالحه و توصیه مالک شده‌اند چه باید کرد و نفرمودند فردای فروش سریع  همه اموال و املاک، بنیاد می‌ماند یا جمع می‌شود.

شهیندخت مولاوردی دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان ایران نیز نوشت: آقای فتاح شما را به سلامت نفس می شناختم. کاش در جایگاه مهمی که قرار گرفته اید در روایت هایتان بیش از پیش دقیق تر و مسئولانه تر باشید تا با مغلطه طوری وانمود نشود گر حکم‌ شود که مست گیرند.

او افزود: منتظر جوابیه مستند و مستدل هیات مدیره موسسه بمانید. هر ضعفی هم داشته باشم، همواره با سری برافراشته بر نداشتن کوچکترین نقطه ضعف مالی و اخلاقی در سوابق کاری و زندگیم بالیده ام، پای اثبات آن هم ایستاده ام و اینک هر دو را با ادعاهای واهی نشانه رفته اند.

معصومه ابتکار رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این باره  نوشت: آقای فتاح خیلی ها شما را به دیانت می شناختند!صحبت دیشب شما اما اشتباه زیاد داشت و نام بردن از من و خانم مولاوردی با حقیقت ماجرا سازگار نیست که گویا رانت یا نفع شخصی بوده.ساختمان اوایل دهه ۷۰ بانظر امام به موسسه مطالعات زنان داده شد که ما مسئولیتی نداشتیم. رسانه ملی باید فرصت پاسخ دهد.

مسئول دفتر احمدی‌نژاد نیز نوشته است: هیچگاه درخواستی برای در اختیار گرفتن ساختمان به بنیاد مستضعفان نداده‌اندمحل مذکور در آبان ماه ۱۳۹۲ با انتخاب و پیشنهاد و دستور رئیس محترم وقت بنیاد مستضعفان و با عقد قرارداد در اختیار این دفتر قرار گرفته است.