
دولت ایالات متحده با بیان اینکه واشنگتن اوضاع در ادلب سوریه را از نزدیک دنبال میکند بار دیگر به دولت بشار اسد درباره استفاده از سلاحهای شیمیایی هشدار داد.
سارا ساندرز سخنگوی کاخ سفید با صدور بیانیهای گفت که میلیونها غیرنظامی ساکن در استان ادلب سوریه در معرض حمله قریب الوقوع رژیم بشار اسد با پشتیبانی روسیه و ایران هستند.
وی در این بیانیه که در وب سایت رسمی کاخ سفید منتشر شد به هشدار پرزیدنت ترامپ اشاره کرده که گفته بود چنین حمله ای اوضاع را بدتر از آنچه که هست می کند.
خانم ساندرز اضافه کرده موضع قاطع ما این است که اگر بشار اسد تصمیم بگیرد بار دیگر از سلاح های شیمیایی استفاده کند آمریکا و متحدان آن پاسخی فوری و مناسب به او خواهند داد.
رئیس جمهوری آمریکا سهشنبه دیروز هم به مسکو و تهران هشدار داده بود که در صورت انجام حمله بی محابا دچار اشتباه انسانی بزرگ خواهند شد و شاید صدها هزار نفر کشته شوند.
وزیر خارجه آلمان در همین روز حمله به ادلب را بروز یک فاجعه انسانی غیر قابل جبران خوانده و هشدار داد که سوریه و متحدانش دست به چنین عملی نزنند کاخ سفید در بیانیه ای امروز خاطرنشان کرد که ایالات متحده و همپیمانان آن به صورت خستگی ناپذیری تلاش خواهند کرد که یک راهحل دیپلماتیک پایدار برای جنگ سوریه بیابند.
در جنگ هفت ساله سوریه بشار اسد بیش از ۴۰۰ هزار نفر از مردم سوریه را کشته و بسیاری از مردم سوریه را آواره کرده و از کشوری آباد یک ویران کده بر جای گذاشته است و حالا می خواهد با بمباران های سنگین که چند روزی است آغاز شده این جمعیت انبوه که اکثرشان کودکان و زنان و افراد سالمند و خسته از این جنگ می باشند را به ورطه نابودی بکشاند.
سوریه و روسیه تا به امروز به هشدارهای آمریکا و کشورهای اروپایی به عدم حمله بی اعتنایی کرده و از طریق هوا ادلب را مورد حمله قرار دادند.