کاربران شبکه های اجتماعی: «خامنه ای سر کیسه را شل کند و بخشی از ثروت را در اختیار بگذارد»  

   شماری از تلاشگران اجتماعی با انتشار مطالب زیادی در شبکه های اجتماعی، از علی خامنه ای خواسته اند سر کیسه را شل کند و بخش کوچکی از ثروتی را که در تسلط خود دارد، برای کاهش مشکلات مردم کورونا زده ایران هزینه کند.

کاربران شبکه های اجتماعی در این باره از جمله نوشته اند:  به جرات می توان گفت که قدرت اقتصادی بیت رهبری، که تنها یک بخش از ثروت کوچک او ۹۵ میلیارد دلار است به همراه  سپاه پاسداران و آستان قدس رضوی یک مثلث اقتصادی عظیمی را برای خود درست کرده اند که اگر در اختیار جامعه قرار بگیرند به راحتی می توانند سرنوشت جامعه ایران را از نظر اقتصادی تغییر دهند و دست کم فقر را ریشه کن کنند!

در رسانه های خبری در این باره نوشته شده که در چنین شرایطی  حسن روحانی،‌ تنها به فکر بازگشایی اماکن مذهبی است و گفته که  بازگشایی و فعالیت اماکن مذهبی و حضور مردم در اجتماعات و مراسم دینی از “آرزوهای بزرگ دولت” است و از وزیر بهداشت خواست بررسی‌ها برای این اقدام را تقویت کند.

این در حالی که مقام‌های ستاد مقابله با کورونا مکررا درباره بروز موج جدید گسترش این بیماری هشدار داده‌اند.از جمله  علیرضا زالی، سرپرست  ستاد مقابله با کورونا در تهران، که گفته بود: ممکن است این موضوع موجب امواج جدیدی از بیماری در تهران شود.

همچنین محمدرضا ظفرقندی،‌ رییس سازمان نظام پزشکی،‌ نیز به روحانی هشدار داد که  بازگشایی اماکن عمومی موجب “آسیب به جان و سلامت مردم” و “فرسودگی کادر درمان” خواهد شد.

شماری از کاربران نیز در این باره نوشته اند:  این یک بام و دو هوا سخن گفتن روحانی و گرفتن اعتماد مردم از دولت و حکومت موجب شده که دیگر به سخنان او و دولت اش توجه نکنند. از یک سو مشاغل را آزاد می کند و راه ها را باز و از سوی دیگر مردم را تهدید به محدودیت دوباره می کند ؟ واقعا چه باید کرد؟

آنان نوشته اند: اجازه  دوباره فعالیت مردم به اماکن عمومی و کسب و کار و همچنین بازگشایی بازار برای تهیه سفره رمضان در حالی است که هنوز نهادها و مقام‌های ارشد حکومتی جلسات و سخنرانی‌های خود را از سر نگرفته‌اند.و جیب شان پر است و دغدغه ای هم ندارند.

یادآور می شود: نهادهای ارشد حکومتی از جمله مجلس خبرگان،‌ مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و مجلس نیز فعالیت‌های معمول خود را از سر نگرفته‌اند.

ماه رمضان بر معیشت مردم ایران تاثیر زیادی گذاشته است. در شرایطی است که پس از حدود دو ماه توقف فعالیت اصناف و مراکز اداری کارمندان و کارگران با افزایش قیمت‌های اقلام غذایی، با مشکلات معیشتی، زیادی مواجه شده‌اند.

قیمت ها در بازار سرسام آور است .ستاد تنظیم بازار در ایران اعلام کرده که قیمت زولبیا و بامیه امسال با ۲۰ درصد افزایش به قیمت هر کیلو ۲۴ هزار تومان به فروش می‌رسد.

از سوی دیگر شماری از رسانه های داخلی ایران  در گزارش‌های خود از وضعیت قیمت‌ اقلام غذایی در استان‌ها از افزایش قیمت برنج،‌ گوشت و شکر نیز خبر داده‌اند.

همچنین  رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و دبیر انجمن واردکنندگان برنج نیز از افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ  و برنج خبر دادند.

دولت در این شرایط  که مردم قدرت خرید و تامین یک روز زندگی خود را ندارند تنها اعلام کرده که کمک مالی به سه میلیون خانواده تحت فشار مبلغ ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان خواهد بود.