سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد در شبانه روز گذشته ی ۱۱۳۴ مورد جدید کورونا در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به ۸۹۳۲۸ نفر رسیده است. همچنین، ازروز گذشته تا پیش از ظهر امروز ۷۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۶۵۰ نفر رسید.
بسیاری از آشنایان أمور، نسبت به درستی این آمار ابراز تردید می کنند.
آمار دولتی، در حالی شمار قربانیان جدید و مبتلایان را هر روز کمتر گزارش می کند، که مقامات ارشد در داخل خود رژیم هشدار می دهند که اوج کورونا همچنان در راه است.
جهانپور گفت: تا کنون ۶۸۱۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.و در حدود ۳۰۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید ی قرار دارند.
در حالی که شیوع ویروس کورونا در ایران در میان دیگر کشورهای منطقه، قربانیان زیادی را به جا گذاشته، وزیر بهداشت حکومت ایران می گوید : با کرونا شطرنج بازی کنیم و کشتی بگیریم.
سعید نمکی، گفت: «در چندماه اخیر، تجارب خودمان در زمینه مبارزه با کورونا را به سازمان جهانی بهداشت منتقل کردهایم».
نمکی تصریح کرد که کورونا مهار شده است و در شماری از استانها سیر نزولی پیدا کرده است .
وزیر بهداشت جمهوری اسلامی افزود: «ایران کشوری است که سیستم شبکه بهداشتی و درمانی آن در منطقه بینظیر است».
نمکی در حالی این سخنان را بیان می کند که مقامهای محلی و شماری از نمایندگان مجلس از آذربایجان غربی، فارس، قم، تهران، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، گیلان و مازندران، بر خلاف اظهارات وی از شیوع دوباره” ویروس کورونا و وضعیت “خطرناک” و “قرمز”در این استان ها خبر داده اند.
هادی بهادری، نماینده ارومیه گفته که اختصاص ۸ درصد از آمار قربانیان روزانه کرونا به استان آذربایجان غربی در حالی است که جمعیت این استان، ۴ درصد جمعیت کل کشور را تشکیل میدهد.
بهادری افزود: کمبود امکانات درمانی و بهداشتی در بیمارستانهای آذربایجان غربی بیداد می کند بزرگترین بیمارستان این شهر دستگاه سیتیاسکن هم ندارد.
بهادری تاکید کرد: «طبق اطلاعاتی که به من دادند بسیاری از اوقات پزشکان، پرستاران و کادر های دیگر از جیب خودشان وسایل مورد نیازشان را برای جلوگیری از انتقال ویروس تهیه میکنند و این یعنی تجهیزات در اختیارشان قرار نگرفته است».
حسن روحانی، چند روز پیش در جلسه هیات دولت گفته بود که امروز در زمینه مواد ضدعفونی کننده، شوینده و بهداشتی، نه تنها توان ما به گونهای است که نیاز داخلیمان تامین میشود حتی قدرت صادرات داریم و میتوانیم بخشی از اینها را به کشورهایی که نیازمند هستند، صادر کنیم.