یکی از کارشناسان ارشد امور نظامی در ایالات متحده می گوید که دولت پرزیدنت ترامپ برای جلوگیری از استقرار سپاه پاسداران ایران در سوریه، تلاش کافی به عمل نیاورده و این هدف را تامین نکرده است.
این ارزیابی از زبان خانم میشل فلورنوی عنوان گردید که در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، خانم کلینتون به او پیشنهاد کرده بود وزارت امور دفاع را به دست گیرد، و پس از پیروزی پرزیدنت ترامپ نیز پست معاونت وزارت دفاع به او پیشنهاد شد، ولی او هر دو پیشنهاد را رد کرد.
خانم فلورنوی همچین ابراز عقیده کرد که خروج از برجام، از دیدگاه او یک اقدام اشتباه از جانب پرزیدنت ترامپ خواهد بود. او در دولت پرزیدنت اوباما، مقام سوم را در وزرت دفاع آمریکا در دست داشت.
این بانوی کارشناس، به روزنامه اسرائیلی جروزالم پست گفت که از دیدگاه وی، دولت پرزیدنت ترامپ، علیرغم همه موضعگیری های تند علیه حضور نظامی رژیم ایران در سوریه، به اقدامات جدی برای رویارویی با آن دست نزده است.
او گفت: درست است که دولت پرزیدنت ترامپ بر شدت تحریم ها علیه حکومت ایران افزوده، ولی نقش قاطع تری در رویدادهای سوریه به عهده نگرفته، تا بتواند از موضع قدرت، رو در روی حکومت ایران پشت میز مذاکره قرار گیرد.
خانم فلورنوی که اخیرا در یک همایش پژوهشی درباره امور امنیتی در اسرائیل، سخنرانی کرد، از خطرات جدی حضور نظامی سپاه پاسداران و حزب الله لبنان و عوامل تروریستی دیگر در نزدیکی مرزهای اسرائیل در خاک سوریه اشاره کرد و گفت از دیدگاه او، دولت پرزیدنت ترامپ آن گونه که باید وشاید، از این خطر آگاه نیست و برای رفع آن اقدام جدی به عمل نیاورده است.
در واشنگتن ارزیابی شده است که اگر در انتخابات دو سال دیگر، دموکرات ها برنده شوند، ممکن است پست وزرات دفاع، دوباره به خانم میشل فلورنوی پیشنهاد شود.
یک بار دیگر سیاست مداران امریکایی و در راس آنان دولت و رئیس جمهور امریکا منافع طولانی مدت و پایدار جهانیان را با منافع و اهداف کوتاه مدت خود معاوضه کردند، این رفتار از سیاست مدران مشهور وقدیمی امریکا چه دمکرات وچه جمهوری خواه قابل انتظار است ولی نکته در این جا است که این گونه بازیها ی سیاسی از آقای ترامپ انتظار نمی رفت
تمامی آزادیخواهان و عدالت جویان جهان به این امید بودند که دولت آقای ترامپ درگیر این گونه بازیهای قدیمی و از مد افتاده نخواهد رفت و این امید بر این پایه استوار بود که آقای ترامپ ذاتا” یک سیاست مدار نیست و در نتیجه پلیدی های دنیای سیاست او را آلوده نساخته است و چون ذاتا” یک تاجر است ، منافع بلند مدت مردم ( چه غربی چه شرقی ، چه امریکائی چه آفریقائی از هر نژاد و با هر دین و آیینی ) را در نظر خواهد داشت .چون مردم در هر نقطه از جهان به دنبال امنیت ، آسایش ، سلامت و شادی خود و فرزندانشان می باشند.دولت مردان امریکائی این بار نیز منافع همگان را در نظر نگرفت و به دلیل نقش دولت اسد و حامیانش (روسیه و حکومت اخوندها در ایران ) در از بین بردن داعش و گروه های تندرو اسلامی ، از نقش مخرب سپاه پاسداران و حکومت آخوندها ی ایران در منطقه چشم پوشی کردند. آیا وقت آن نرسیده است که دولت مردان امریکا و اروپا به قدرت رای مردم در تمام جهان ایمان بیاورند و به جای سازش با حاکمان جبار و دیکتاتور کشورها با مردم آن کشورها متحد شوند و باور کنند که انسان آزاد حاکمان دیکتاتور را نمی پذیرند .آیا هرگز به این نکته فکر کرده اید که اگر به جای ایجاد فشار بر حکومت آخوندها به دلیل سلاح های اتمی یا موشک های دور برد و نگرفتن نتیجه موثر ، آن حکومت جبار و ستمگر دینی را به دلیل نقض حقوق بشر تحت فشار قرار داده و تحریم میکردید شاید مدتها پیش مردم ایران جهان را از لوث وجود ای حاکمان ستمگر و فاسد پاک کرده بودند.