کارگران ایران که وضع معیشتی آنان به شدت دشوار شده، از دولت انتظار یاری رسانی دارند

کارگران ایران از حسن روحانی خواستار شدند که با برقراری پوشش بیمه سه ماهه، پرداخت حقوق عقب‌مانده، مجانی کردن آب، برق، گاز تا انتهای بحران کرونا و توزیع رایگان لوازم بهداشتی از جمله ماسک، دستکش، الکل و مواد ضدعفونی‌کننده بین فقرا و کارگران بیکار شده، از این اقشار حمایت کند.

کورونا بر زندگی هنرمندان ایرانی نیز تاثیر گذاشته ،هجده صنف عضو خانه سینما با امضای نامه‌ای مشترک خطاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه سینماگران ایران نیز بدون برخورداری حقوق و مزایا پس از شیوع کرونا خانه‌نشین شده‌اند، خواستار اختصاص مبلغی برای تامین نیازهای اساسی و حداقلی زندگی‌ پنج هزار سینماگر شدند.

حکومت ایران قادر به تامین معیشت و حمایت از کارگران و نیازمندان نیست.علی ربیعی،سخنگوی روحانی از “توقف، کاهش دستمزد، کاهش فعالیت و اخراج ۴ میلیون شاغل غیررسمی” در ایران خبر داده و گفت: طبق آمارهای وزارت کار، تداوم تعطیلی درازمدت و عدم مداخله در سیاست‌های بازار کار باعث بیکاری بیش از ۴ میلیون نفر می‌شود.

ربیعی افزود:  «رشد اقتصاد ایران در سال ۹۸ را نزدیک به صفر دانست که وضعیت سخت‌تری برای اقتصاد نسبت به سایر کشورها پس از شیوع کرونا ایجاد کرده است».

وی گفت:  در حال حاضر نزدیک به ۳٫۳ میلیون نفر از شاغلان رسمی در ایران، به طور “مستقیم” در معرض “آسیب” قرار گرفته‌اند و بیش از ۱٫۵ میلیون کارگاه رسمی و غیررسمی دچار توقف فعالیت شدند.

ربیعی با مقایسه کردن ایران با سایر کشورها، در دوران کرونا، اثرات این امر را به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران به مراتب سخت‌تر توصیف کرد.

کورونا این بار در میان قربانیان خود  شکنجه‌گر دهه شصت را انتخاب کرد. کیومرث کیایی ویشکی از مقامات ارشد وزارت اطلاعات و از شکنجه‌گران و بازجویان این وزارتخانه در دهه ۶۰ در استان گیلان بود.

همچنین در بین پیشکسوتان ورزش ایران،  حاج رسولی قهرمان پیشین بوکس ایران و آسیا نیز در پی ابتلا به کرونا جان باخت.

در یک روستای دور افتاده نیز  کورونا با میزبانی در بدن وی اهالی  دو روستای شهرستان رامشیر را به این بیماری مبتلا کرد.

مجید حسینی‌نژاد، فرماندار رامشیر در این باره گفت: متاسفانه در فروردین‌ماه در پی حضور یک فرد ناقل ویروس کرونا از اهواز در یکی از روستا‌های رامشیر و برپایی چادر و حضور چندین نفر در این چادر، موجب شد که دو روستای رامشیر به این ویروس آلوده شوند.

همچنین  بر اساس آمار‌های به دست آمده تا ۲۴ فروردین نزدیک به ۴۰۰ نفر از رانندگان تاکسی در کشور به کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۲۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.