کاسبکاران از وضع اقتصادی دشوار و نیازمندی به کمک مالی فوری دولت سخن می گویند

تعطیلی بازار و عدم کسب درآمد موجب شده است که بسیاری از اعضای این صنف توانایی ادامه فعالیت و عمل به تعهدات خود در تامین مواد اولیه و غیره را نداشته و چک‌های آن‌ها درحال برگشت خوردن باشد

رئیس اتحادیه قنادان از دولت روحانی کمک خواست و گفت: با توجه به اشتغال زایی موجود در این صنف و با توجه به رسیدن به مرز ورشکستگی لطفا دولت به کمک این صنف بیاید.

علی بهره‌مند افزود: در حال حاضر این صنف حدود ۶۰ روز است که هیچ فروشی ندارد.تا به امروز فروش و رونق قابل توجه نداریم و مردم مانند روزهای قبل از کرونا استقبال نمی‌کنند.

وی گفت: تعطیلی بازار و عدم کسب درآمد موجب شده است که بسیاری از اعضای این صنف توانایی ادامه فعالیت و عمل به تعهدات خود در تامین مواد اولیه و غیره را نداشته و چک‌های آن‌ها درحال برگشت خوردن باشد، زیرا بسیاری از آنان بر روی فروش شب عید حساب کرده بودند که متاسفانه این فروش محقق نشد.

علی بهره مند گفت:  حدود ۷۰۰ هزار نفر به طور مستقیم در این صنف مشغول به کار هستند، با توجه به وضعیت اشتغالزایی موجود در این صنف دولت باید از طریق اعطای وام‌هایی با بهره کم، بخشودگی مالیاتی، بخشودگی بیمه‌های تامین اجتماعی و عوارض سالیانه مشاغل به کمک و حمایت‌ این صنف بیاید.

وی افزود:  ۳۵ هزار واحد صنفی قنادی در کل کشور و حدود ۲۰۰ واحد در تهران فعال هستند، وتامین مواد اولیه این صنف به صورت آزاد است و دولت سوبسیدی به ما تعلق نمی‌دهد. دولت برای ایام ماه رمضان ۵۰۰ تن شکر به این صنف تخصیص داد که این میزان برای صنف به این بزرگی هیچ فایده‌ای ندارد.

همچنین رییس هیات مدیره اتحادیه مرغداران استان تهران گفته است که “مرغداران، مرغ‌هایی را که پرورش داده‌اند روی دستشان مانده و دارو و واکسن برای نگهداری آنها وجود ندارد”.

وی افزود: دولت به داد ما نمی رسد،”چنانچه این رویه ادامه پیدا کند به زودی مرغداران، مرغ‌هایشان را زنده به گور خواهند کرد”.

یادآور می شود هفته گذشته نیز تصاویر زنده به گور کردن هزاران جوجه یک روزه با واکنش‌های زیادی روبرو شد  و اعتراضات فراوانی به همراه داشت.