کشاورزان استان اصفهان شکایت می کنند، در حالی که: زمین های آن ها بدون اب مانده، آب زاینده رود را به اماکن دیگر می برند. برای بیان این اعتراض، شماری از کشاورزان دوباره در مقابل سازمان آب منطقهیی اصفهان در اعتراض به برداشتهای غیرمجاز آب از زایندهرود توسط برخی صنایع تجمع کردند.
کشاورزان با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار توقف برداشت آب زایندهرود شدند. آنها پلاکاردهایی در دست داشتند که شعارهایی از جمله “زایندهرود را زنده میخواهیم” و “زایندهرود من کو؟” بر روی انان نوشته شده بود.
پیشتر نیز کشاورزان تعدادی از روستاهای این استان در اعتراض به دریافت نکردن حقوقهای های خود اعتراض کرده بودند.
و در استان هرمزگان نیز ماهی فروشان در اعتراض به تعطیلی دوباره بازار ماهی فروشان دست به تجمع زدند.
و در هرمزگان، به دستور معاون دانشگاه علوم پزشکی، تعطیلی بازار جدید ماهیفروشان بندرعباس که از روز اول اردیبهشت به دلیل مسائل بهداشتی بسته شده بود، به مدت دو هفته تمدید شد.
محمود حسینپور، هشدار داده بود که بازار ماهیفروشان بندرعباس به “کانون آلودگی مردم بندرعباس به کورونا” تبدیل شده است.
این بازار که کمتر از دو ماه پیش و همزمان با شیوع کورونا در ایران و همچنین تخریب شبانه بازار قدیم ماهیفروشان افتتاح شده بود، علاوه بر سرگردانی فروشندگان بازار قدیم، مشکلاتی را برای فروشندگان بازار جدید ماهیفروشان ایجاد کرده است.
ماهیفروشان در بازار جدید بارها از گرانی غرفهها، نبود مشتری، نبود پارکینگ، و کمبود امکانات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کورونا به مقامات شهرداری نامه نوشته و انتقاد کرده بودند.
عبدالمجید جلالی، رئیس اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان، نیز با تایید این خبر گفت: این بازار جدید “نواقص بهداشتی، ایمنی و البته نظارتی” زیادی دارد که تداوم این نواقص “«زمینهساز بحران بهداشتی و تهدیدکننده سلامت شهروندان است”.
جلالی، تایید کرد که شهرداری امکانات لازم به این بازار نداده است و در این بازار “امکانات اولیه نظیر هواکش، سیستم آب گرم پرفشار جهت شستوشو، فضای شستوشوی دست،اقلام بهداشتی فردی و محیطی، ماسک و دستکش وجود ندارد”.