
یک کمپانی خودروسازی دیگر نیز زیر فشار ایالات متحده و تحریم های آن کشور، همکاری صنعتی با حکومت ایران را متوقف ساخت و ضربه دیگری بر اقتصاد لرزان حکومت وارد شد. این بار کمپانی خودروی کرهای کیاموتورز بود که به همکاری با رژیم ایران پایان داد و به فهرست شرکت های خودروسازی فرانسه و چین پیوست . با خروج کیاموتورز، معلوم نیست که صنایع خودرو سازی ایران به چه سرنوشتی دچار خواهد شد. مونتاژ اتومبیل های خارجی در ایران، یکی از امکانات گسترده اشتغال بود و با خروج کیاموتورز میزان بیکاری در میان کارگران ایران، بیش از پیش بالا می رود.
مقامات صنعت خودرو ایران می گویند با اعمال تحریم های جدید ایالات متحده علیه ایران صنایع خودرو با چالش بزرگی مواجه شده است و قادر به تامین محصولات و تحویل به موقع آنان به مشتریان نیست .
شرکت کرهای کیاموتورز روز گذشته (شنبه) به علت شدت گرفتن تحریم ها از سوی ایالات متحده علیه حکومت ایران به دنبال شرکت های رنو فرانسه، سیتروئن فرانسه و برلیانس چین ایران را ترک کرد و به همکاری خود با گروه سایپا پایان داد.بدین ترتیب، تولید خودرو کیاسراتو در سایپا نیز این هفته متوقف خواهد شد و خطوط تولید آن نیز جمعآوری میشود.
مقامات صنعت خودرو ایران می گویند با اعمال تحریم های جدید ایالات متحده علیه ایران صنایع خودرو با چالش بزرگی مواجه شده است و قادر به تامین محصولات و تحویل به موقع آنان به مشتریان نیست .
برخی منابع خبری می گویند اعمال تحریمهای اقتصادی چه در زمان اوباما و چه پرزیدنت ترامپ شرایط نامطلوبی را بر صنعت خودرو ایران تحمیل کرد، شرایطی همچون افت تولید، کاهش کیفیت و از همه مهمتر افزایش ضرر و زیان ناشی از صعود هزینههای تولید که خودروسازی ایران را در تحریمهای اولیه و ثانویه متاثر از خود کرده است.
شرکت سایپا در واکنش به ترک شرکت کیاموتورز از ایران ، گفت: ما نبود این شرکت ها ی خارجی را با کیفیت عالی جبران می کنیم و اقدامات لازم را برای جلب رضایت مشتریان و تبدیل خودروهای ثبتنامی آنها به خودروهای قابل استفاده و استاندارد انجام می دهد و پیگیری های حقوقی بینالمللی را برای احقاق حق شرکت و مشتریانش ادامه میدهد.
مهدی مقدسی، نماینده مجلس حکومت ایران پیشتر خودروسازان را متهم کرد که از فرصت تحریم برای رفع مشکلاتشان و پیشبرد خواستههای نابهحقشان نهایت سوءاستفاده را میکنند و مردم تاوان هزینه تمام شده و سرباری تولید و سوءمدیریت آنها را میدهند.
نظامی کمال هادیانفر رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی کشوراز وضعیت ایمنی برخی خودروهای داخلی شدیدا انتقاد کرد و گفت: برخی خودروسازان ارابه مرگ تولید میکنند آردی و پراید و سایر خودروهای داخلی نباید در جاده ها تردد کنند و باید خودروسازان ما به سمت تولید خودروهای امن بروند.
شماها مانند ملاها فقط حرف میزنید وچه حقوقهای کلانی هم که نمیگیرید!
هر کی به فکر خویش است کوسه به فکر ریش است!