کورونا در اسرائیل کاهش می یابد و به دنبال آن از گسترۀ محدودیت های اجتماعی نیز کاسته می گردد

در یک تلاش تازه دولت اسرائیل، به این هدف که زندگی شهروندان کشور به حال عادی باز گردد، مدارس کشور از فردا (یک شنبه) با رعایت یک رشته محدودیت ها بازگشایی می شود. مادران شاغل در اسرائیل که اخیرا اجازه یافته اند به سر کار بازگردند، شکایت کرده اند که اگر کودکان دبستانی آن ها همچنان در خانه بمانند، مادران جوان نخواهند توانست سر کار حاضر شوند.

با این همه، کلاس‌های درسی باید با رعایت همه دستورالعمل های احتیاطی، که در ایران آن را “پروتکل” می‌نامند، بازگشایی شود.

برخی شهرداری ها اعلام داشته اند که هنوز آمادگی کامل ندارند، ولی در روزهای آینده همه تدارکات، برای بازگشایی مدارس انجام خواهد گردید.

با این همه، برخی خانواده ها، این تصمیم دولت را زیر پرسش برده‌اند. روز گذشته، آدینه، اعلام شد که یک بانوی آموزگار که به سر کار بازگشته بود به کرونا مبتلا گردیده و بدنبال آن، همه کلاس های مدرسه تعطیل شده است.

در اسرائیل شمار قربانیان و مبتلایان همچنان رو به پایین می رود. ولی در عین حال هشدار داده می شود که شهروندان همچنان باید همه مقررات و دستور العملی های موسوم به “پروتکل فاصله گیری اجتماعی” را رعایت کنند. نهادن ماسک روی دهان و بینی هنگام خروج از خانه، همچنان اجباری می‌باشد.

در شبانه روز اخیر تنها یک مورد جدید فوت در اثر کرونا گزارش شده است و تنها دو تن به شمار مبتلایان افزوده گردیده است، و در مقابل ۱۷ تن دیگر شفا یافته اند و به خانه های خود بازگشته اند.