کویت به نیابت از جانب کشورهای عرب، حوادث غزه را به شورای امنیت کشاند

یکی از سودهای عمده ای که حماس و دیگر سازمان های ترور در غزه از به راه انداختن تظاهرات خشونت بار برده اند، برخورداری دوباره از حمایت کشورهای عرب و ابراز همبستگی از جانب آن کشورها می باشد.

این بار امیرنشین کویت پیشگام شده تا شورای امنیت را به بحث دوباره درباره وضع فسطینیان در غزه بکشاند و قطعنامه دیگری علیه اسرائیل در آن جا به تصویب برسد.

در سال های اخیر، با قدرت گرفتن حماس در غزه، و افزایش عملیات تروریستی، کشورهای عرب تا حدود زیادی از فلسطینی ها فاصله گرفتند، زیرا دنیا، دیگر به فعالیت تروریستی به نظر مثبت نگاه نمی کند.

دولت کویت پیشنهاد کرده که یک سپاه بین المللی از جانب سازمان ملل برپا گردد که ماموریت آن حفاظت از فلسطینی ها در برابر ارتش اسرائیل باشد.

آگاهان می گویند که اگر فلسطینی ها و در واقع، اگر رهبران فلسطینی خشونت و ترور را کنار گذارند و از ادامه تعرض علیه اسرائیل دست بردارند، از جانب اسرائیل هیچ اقدامی علیه آن ها به عمل نخواهد آمد. زیرا عملیات کنونی اسرائیل، واکنش نسبت به تعرضات فلسطینی و عملیات خشونت بار آنان است که می خواهند با پاره کردن جدار مرزی، به داخل اسرائیل هجوم آورند – و این امری است که هیچ کشوری اجازه آن را نخواهد داد.

سفیر اسرائیل در سازمان ملل گفت که طرح پیشنهادی کویت، اوج دورویی و تزویر است و واقعیات را تحریف می کند. او گفت: اگر سران حماس تظاهرات خشونت بار را ترتیب نمی دادند و قصد تعرض به خاک اسرائیل را نداشتند، هیچ گونه برخورد مسلحانه به وجود نمی آمد. ولی سران ترور فلسطینی در غزه، تصمیم گرفتند تظاهرات را را در کنار مرز اسرائیل و به هدف هجوم به داخل خاک این کشور ترتیب دهند تا سروصدای بین المللی به راه انداخته و خود را مظلوم و اسرائیل را ظالم معرفی کنند.

در نیویورک ارزیابی می شود که اگر طرح پیشنهادی کویت، در شورای امنیت به رای گیری گذاشته شود، ایالات متحده رای منفی داده و آن را وتو خواهد کرد.

آگاهان می گویند که استقرار نیروهای سازمان ملل در غزه، نه تنها کمکی به برقراری آرامش نخواهد کرد، بلکه وسیله و نهانه ای خواهد شد که ترور فلسطینی زیر پوشش این حمایت، بر شدت تعرض و خشونت علیه اسرائیل بیافزاید.

تجربه استقرار نیروهای سازمان ملل در جنوب لبنان نشان می دهد که حزب الله لبنان در زیر این پوشش، به انبار کردن موشک و جنگ افزار و احداث سنگرهای زیرزمینی و برنامه های دیگر علیه اسرائیل ادامه می دهد.

کویت و برخی کشورهای دیگر در حالی اسرائیل را به کشتن فلسطینیان مهاجم متهم می سازند که خود سران حماس تائید کرده اند که بیشتر این قربانیان افراد مسلح و نظامی بوده اند که می خواستند به داخل خاک اسرائیل تعرض کنند. در برخی موارد، همین افراد از داخل نوار غزه علیه سربازان اسرائیلی تیراندازی کرده و یا بطری آتشزا پرتاب کرده اند.

دولت مصر اعلام داشت که در طول ماه روزه رمضان، دستور داده که گذرگاه مرزی الرفح به روی آمد و شد اهالی غزه باز بماند. مصر همانند اسرائیل، به محاصره زمینی و دریایی غزه ادامه می دهد و سرکردگان حماس در غزه را به همکاری با گروه های ترور اسلامی و از جمله اخوان المسلمین متهم می سازد.

4 دیدگاه‌

  1. اسراییل باید بطور قاطع در برابر اینها در سازمان ملل بایستد وو حتی دست به اقدام متقابل بزنه و مسئله هجوم فلسطینیها به مرز رو بعنوان تهدید به کشور اسراییل مطرح کنه

  2. به گمانم دست اسرائیلیها در دهان کویتی ها بی نمک بوده که گازش گرفتند انگار فراموش کردند که صدام اسرائیل را بخاطر محکوم کردن اشغال کویت اماج حملات موشکی قرار داد و فلسطینی ها شعار می دادند که با روح و خونشان با صدام هستند….عجب روزگار نامردیست.

  3. دوران کنار ایستادن و هزینه کردن از جیب ملت ایران برای مبارزه با اسرائیل در حال اتمام است. کشورهای محترم مسلمان و عربی اگر قصد مبارزه با اسرائیل را دارید خودتان باید دست بکار شوید و هزینه کنید. سوابق درخشانی هم در جنگ با اسرائیل دارید.‌
    جمهوری اسلامی توانایی جمع کردن یک تیپ هم برای جنگ ندارد. جرأت دادن اسلحه دست مردم را ندارد. اگر جنگی دربرگیرد من خودم داوطلب میشوم و هر کدام از سران و فرماندهان رژیم را ببینم آبکش می کنم.

Comments are closed.