کیهان تهران: اردوغان می داند اگر حمایت های  قاسم سلیمانی نبود کودتای ترکیه شکست نمی خورد 

روزنامه کیهان چاپ تهران، در شماره امروز خود (دوشنبه) ادعای تازه ای را به هدف تحقیر رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه مطرح ساخت و ادعا کرد که کشف توطئه کودتا در ترکیه در سردبیر کیهان تهران در توضیح این ادعا نوشت: توسط قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس بود “،که اگر اردوغان را با خبر نمی کرد، او امروز در قدرت نبود.

محمد ایمانی سردبیر روزنامه، زیر عنوان” نارنجک را چه کسی زیر بغل اردوغان گذاشت؟”،  از دخالتها و نفوذ آشکار سپاه قدس در منطقه پرده برداشت و نوشت:  اردوغان بهتر از هر کس می‌داند که اگر حمایت‌ها و مشورت‌های دقیق و به هنگام حکومت ایران به رهبری قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس  نبود، او احتمالا با کودتای هدایت شده از خارج سرنگون می‌شد.

ایمانی در ادامه برای تایید سخنان اش،  افزود: آن شب خطیر و خطرناک، رژیم ایران بود که پای ثبات و امنیت ترکیه ایستاد و اردوغان از خطر جست. این حقیقت چنان روشن است که “نورالدین شیرین” (مدیر شبکه تلویزیونی قدس ترکیه)، در برنامه زنده “بولوشما نوکتاسی”» در شبکه ۵ تلویزیون این کشور گفت: «اگر ۸۰ و چند میلیون شهروند ترکیه را جست‌وجو کنید از ژنرال هایش گرفته تا سیاستمداران کراواتی اش، کاری موثر شبیه این سردار کرمانی- ایرانی، برای دفاع از ترکیه در برابر طرح کودتای امپریالیستی- صهیونیستی نمی‌توانید پیدا کنید».

سردبیر روزنامه کیهان افزود:  رجب طیب اردوغان خود به‌خوبی می‌داند نقش سلیمانی در به شکست کشاندن کودتاچیان چه بوده است.

او نوشته است: سیاست تفرقه‌افکنی میان ملت‌ها، سیاستی انگلیسی است که توسط اسرائیلی ها  و آمریکایی‌ها هم دنبال می‌شود. آن‌ها در سده اخیر، به ترویج پان‌ترکیسم و پان‌ایرانیسم در ایران و ترکیه همت گماشتند. این سیاست ویرانگر، هم‌اینک در منطقه میان شیعه و سنی و فارس و عرب و ترک و کرد ترویج می‌شود؛ چرا که اتحاد و همکاری و هم‌افزایی میان ملت‌ها، برای امپراتوری غرب خطرناک است.

سردبیر روزنامه کیهان  در پایان نوشته است: ما دشمنان خود (آمریکا و اسرائیل و انگلیس) را گم نمی‌کنیم، اما اگر کسی برای آن‌ها پادویی و خوش‌خدمتی کند، در عقوبت کم نمی‌گذاریم. ملت‌های بیدار منطقه باید  دشمنان خود را نابود کنند. همین روزها، سومین سالگرد پیروزی بزرگ در جنگی است که آمریکایی‌ها و اسرائیلی ‌ها، آن را جنگ جهانی سوم نامیده بودند. آیا انبوهی از عبرت‌ها برای بیداری اردوغان کفایت نمی‌کند؟