سخنان تهدید آمیز دوباره پرزیدنت ترامپ علیه حکومت اسلامی ایران، برنامه ارتش آمریکا برای فرستادن ۱۲۰ هزار سرباز به حوزه خلیج فارس، و همچنین دیداری که مایک پمپئو با فرماندهان نیروهای ناتو در بروکسل داشت، همگی گام بلند دیگری در راه وقوع یک درگیری جنگی تمام عیار بین ایالات متحده و حکومت ایران محسوب می شود.
به گفته تحلیلگر رادیو پیام اسرائیل، در عین حال، ایالات متحده با سنجیدگی و شکیبایی رفتار می کند و همچنان به سنجیدن همه جوانب قضایا و همه گزینه ها ادامه می دهد.
دولت واشنگتن هنوز به طور رسمی حکومت ایران را به مسؤولیت خرابکاری در چهار کشتی بازرگانی در بندر فجیره، متعلق به امارات عربی متحده متهم نساخته و به مطالعه در این زمینه ادامه می دهد. منطق این رفتار آن است که اگر آمریکا تائید کند که این خرابکاری به دستور حکومت ایران و توسط عوامل آن صورت گرفته، آنگاه باید عملیات تلافی جویانه علیه رژیم ایران را به اجرا بگذارد و در آن هنگام، وقوع جنگ اجتناب ناپذیر خواهد شد.
تحلیلگر رادیو پیام اسرائیل می گوید که ایالات متحده، این بار نیز، همانند دوران آغاز جنگ علیه صدام حسین، شتابی نشان نمی دهد. به ویژه آن که هنوز اعزام سربازان آمریکایی و ارسال جنگ افزارهای سنگین به این منطقه، به انجام نرسیده است.
هشدار پرزیدنت ترامپ به حکومت اسلامی ایران بسیار صریح و روشن بود. رئیس جمهوری ایالات متحده که شب گذشته (دوشنبه) در یک مصاحبه رسانه ای مشترک با نخست وزیر مجارستان حضور داشت، در رابطه با ایران گفت: «اگر حکومت ایران بخواهد کاری بکند، مرتکب یک اشتباه بزرگ شده است. زیرا اگر کاری بکند، به شدت آسیب خواهد دید».
با آن که این سخنان جنبه کلی دارد، ولی در واقع، تائید کننده هشدارهای روزهای اخیر وزیر خارجه آمریکاست که چند بار گفت که اگر رژیم ایران و یا عوامل تحت فرمان آن در صدد برآیند به سربازان آمریکایی و یا منافع آن کشور در منطقه آسیبی برسانند، با واکنش کوبنده روبرو خواهند گردید.
این هشدارها در حالی بیان می شود که ایالات متحده همچنان به فرستادن نیروهای نظامی به منطقه ادامه می دهد. همچنین پیشنهاد فرماندهان ارشد آمریکا برای اعزام صد و بیست هزار سرباز به حوزه خلیج فارس، در صورتی که عملی شود، نشان تصمیم قاطع آمریکا برای مجازات کردن رژیم ایران است.
این شمار از سربازان، تقریبا معادل تعداد سربازانی است که ایالات متحده برای حمله زمینی به عراق، در جنگ دوم خلیج فارس (برای آزاد کردن کویت از اشغال صدام حسین) متمرکز ساخت. ولی آشنایان امور بر این باورند که ایالات متحده قصد حمله زمینی به ایران را ندارد و مسلما مایل نیست بر ایران مسلط شود.
به گفته تحلیلگر رادیو پیام اسرائیل، در مرحله کنونی، هنوز ایالات متحده قصد ندارد با رژیم ایران وارد یک نبرد نظامی همه جانبه شود و هدف از فرستادن نیروها، دادن هشدار به رژیم ایران و بازداشتن آن از ادامه عملیات تروریستی می باشد. رویدادهای احتمالی آینده، به رفتار سپاه پاسداران و عوامل کلیدی تصمیم گیرنده در تهران بستگی دارد که آیا به عملیات تحریک آمیز بیشتری دست بزنند و یا آن که به هشدار دو روز پیش، از طریق آسیب رساندن به چهار کشتی بازرگانی در نزدیکی بندر فجیره بسنده کنند.
تحلیلگر رادیو پیام اسرائیل در این زمینه، دو گزینه را مطرح می سازد. یکی آن که چون حکومت ایران از رویارویی گسترده با ارتش آمریکا در منطقه بیم دارد و می داند که قاطعانه شکست خواهد خورد، ممکن است به یک جنگ فرساینده دست بزنند و عملیات تعرضی را از طریق مزدوران خویش در منطقه انجام دهد و همچنان هرگونه مسرولیتی را انکار کند – گرچه بعید می نماید که آمریکاییان به دام این ترفند بیافتند.
گزینه دوم، درگیر شدن با ارتش آمریکا در نبردهای نقطه ای در آب های خلیج فارس می باشد تا شاید با این استدلال که “وطن در خطر است” بتواند از گسترش موج اعتراض های مردمی علیه رژیم جلوگیری کند و ملت را به سوی پشتیبانی از خویش بکشاند و بهانه ای نیز برای شدت بخشیدن به سرکوب داشته باشد. ولی در شرایط کنونی، بسیار بعید است که ملت به دام چنین ترفندی بیافتند – بلکه برعکس، ممکن است مردم ایران از فرصت حضور نیروهای آمریکایی استفاده کرده و با شهامت بیشتری، علیه رژیم وارد صحنه شوند.
سؤال! اگررژیم آمریکا توانایی لشکرکشی ۱۲۰هزارنفری به منطقه رادارد، چرا با طالبان می خواهدمذاکره کند؟! (اگرچه اصل خبر رارییس جمهورشان تکذیب کرده است ظاهرا).
آمریکایی ها باید با خودشون ۱۲۰ هزار عدد تابوت هم بیارن که سربازهاشون بی تابوت به وطن شون برنگردن
اینقدر صبر کردند که جمهوری اسلامی پناھگاهھای موشکھای نقطه زن ھم درست کرد و انبوهی از آن را به گروهھای تروریستی ھم داد۰ پس پرسشِ درست این است که آیا دولت ھای دنیا باز ھم آنقدر صبر خواهند کرد تا جمهوری اسلامی یک بمب اتمی ھم سوارِ موشکھایش کند؟
به نظر من با سه شماره باید سریعا ا ین رژیم خودکامه جمهوری اسلامی را نابود کرد و تمام آخوندهای مزدور و سپاه او را از روی زمین محو کرد . من در تعجب هستم چرا انگلیس و فرانسه و آلمان درکنار امریکاه نیستند . به احتمال زیاد دست این سه کشور اروپایی در پشتیبانی از رژیم آخوندی است که نگذارند جمهوری اسلامی سقوط کند چون برای چپاول ثروت ایران هنوز نقشه دارند . در صورتی که امریکاه در زمان جرج بوش میخواستند به صدام در عراق حمله کنند همه سه کشور اروپای با امریکاه وارد این جنگ شدن . ولی حالا خودشان را کنار کشیده آند و از امریکاه در این موقعیت حساس پشتیبانی نمیکنند . به نظر من انگلیس مایل نیست دست نشانده خودش آخوندها را کنار بزند . از اینجا مشخص است که تمام خرابکاریهای خاورمیانه و جنگهای نیابتی به دستور انگلیس و با کمک مالی نوچه های خودش ملا ها مزدوران انگلیسی انجام میشود . مستر پرزیدنت ترامپ باید کشور انگلیس را هم تحت شدیدترین تحریمهای بین الملی قرار دهد مثل رژیم جمهوری اسلامی تا راه نفس کشیدنش را ببندد تمام گرفتاریهای این دنیا مقصرش دولت انگلیس است که از داعش که دست پرورده خودش است بدتر هستند . امیدوارم یک روزی نابود شود . تا مردم بیگناه اسراییل و مردم بیگناه ایران نفس راحتی بکشند . درود بر نتان یاهو و پرزیدنت ترامپ . با آرزوی پیروزی هر چه زودتر دو کشور اسراییل و ایران از دست این … تازی اسلامی . درود