گزارش جنگی از سوریه: ارتش اسرائیل به محل استقرار سپاه قدس و حزب الله حمله موشکی انجام داد 

رسانه های عربی خبر دادند که یک بار دیگر قرارگاه شماری از نیروهای مزدور حکومت ایران در سوریه هدف حمله هوایی قرار گرفته و انفجارهایی رخ داده و احتمالا شماری از افراد نظامی تحت فرمان سپاه قدس زخمی شده اند. ولی هنوز درباره جزئیات این رویداد نظامی اطلاعاتی در دست نیست. سازمان دیده بان حقوق بشر سوریه، در گزارشی اعلام کرد که محل مورد تهاجم یک سامانه راداری نظامی بوده در مکانی به نام الدور واقع در ناحیه السوید بوده است.

طبق معمول، این حمله به ارتش اسرائیل نسبت داده شد.

نیروی هوایی اسرائیل بارها سامانه های راداری سوریه را نابود کرده تا بتواند از آزادی عمل در حملات خود به مواضع سپاه قدس برخوردار باشد و نگذارد که این نیروهای وابسته به سپاه پاسداران در سوریه مستقر شوند.

ولی برخی رسانه های عربی نوشتند که این حمله هوایی علیه مواضع سپاه پاسداران و حزب الله لبنان در خاک سوریه انجام گرفته است. از شمار احتمالی تلفات یا زخمی ها هنوز گزارشی نرسیده است.

رسانه خبری “العربیه” متعلق به عربستان سعودی نوشت که اسرائیل، همزمان با حمله هوایی به یک سامانه رادار نظامی، مواضع متعلق به سپاه قدس و حزب الله در ناحیه دیگری را به نام الکسوه هدف داده و موجب تلفاتی شده است. الکسوه در حومه جنوبی دمشق قرار دارد که در آن جا صدای انفجارهای مهیب شنیده شده است.

اسرائیل نسبت به این گزارش ها، هنوز واکنشی نشان نداده است.

العربیه نوشت دو روز پیش یک فرمانده ارشد سپاه قدس از ناحیه ای که هدف حمله موشکی قرار گرفت، دیدن کرده بود.

در ادامه گزارش آمده است که ارتش سوریه شب گذشته (چهارشنبه) در بیانیه ای اعلام کرد که ارتش اسرائیل در ساعات شامگاه، هدف هایی را در جنوب آن کشور هدف حملات موشکی قرار داده است.

آشنایان امور گفتند که در ظرف کمتر از دو هفته، این سومین بار است که ارتش اسرائیل به چنین حملاتی دست می زند.

رژیم ایران بارها اعلام کرده که اگر منافع آن در منطقه مورد تهاجم قرار گیرد، واکنش دردآوری علیه اسرائیل انجام خواهد داد. ولی تاکنون تعرضی قابل ملاحظه از جانب رژیم ایران علیه اسرائیل صورت نگرفته است.

خبرگزاری رسمی سوریه، موسوم به سانا طبق معمول ادعا کرد که سامانه ضد هوایی سوریه توانسته است موشک های پرتاب شده به سوی هدف های نظامی در سوریه را در هوا شکار کند.