در گزارشی که در آستانه سال نو میلادی توسط اداره کل آمار اسرائیل انتشار یافته، نشان می دهد که مردم این کشور خود را خوسبخت احساس می کنند و مشکلات معیشتی و اجتماعی آنان از بسیاری کشورهای دیگر کمتر است و دموکراسی در اسرائیل یک امر واقعی است و مردم خود را در هراس و فشار احساس نمی کنند و حکومت، بیش از همه، خود را نسبت به رفاه مردم پاسخگو می داند.
در این آمادر آمده است ح ۸۹ درصد از مردم اسرائیل از زندگی خویش رضایت دارند و خود را خوشبخت می دانند. همچنین به موجب این آمار، ۸۳ درصد از مردم اسرائیل، از محل زندگی خویش راضی هستند.
در عین حال ۶۲ در صد از مردم اسرائیل از سیستم اتوبوسرانی و امکان جا به جا کردن مسافران، بسیار ناراضی می باشند.
درآمد سرانه در اسرائیل، یکی از بالاترین ها در میان کشورهای مشابه محسوب می شود. به موجب آمار رسمی، درآمد سرانه در اسرائیل از ۳۵ هزار دلار فراتر می رود که در میان کشورهایی که تا پنجاه سال پیش در شرائط مشابه بوده اند، امروز بسیار بالاتر است.
ارزیابی شده که در کشور ثروتمند ایران که دارای منابع سرشار گاز و نفت می باشد و ثروت های طبیعی بسیار زیاد دیگری نیز دارد، درآمد سرانه، یک دهم اسرائیل است و در سال های اخیر مرتبا پائین تر می آید.
یافتن منابع زیردرایی گاز که اسرائیل بهره برداری از آن را آغاز کرده، به بهبود وضع مردم و بالا رفتن درآمد سرانه کمک بسیار کرد. ولی یکی از منابع عمده درآمد اسرائیل، صنایع دانش بنیان است. در اسرائیل امور تکنلوژیم و سایبری از پیشرفت بسیار بالایی برخوردار است که این کشور را پس از ایالات متحده، و بسیار جلوتر از کشورهایی مانند چین و هند قرار می دهد.
از آنجا که اسرائیل فاقد معادن سرشار می باشد، به تولید محصولاتی رفته که به مواد اولیه به مقدار زیاد نیاز ندارد و تنها ماده اولیه ای که امور کامپیوتری و سایبری به آن نیاز دارد، مغز انسانی است.
وزارت آموزش و پرورش اسرائیل، در سال های اخیر به پیشبرد تحصیلی دانش آموزان توجه بسیار زیاد نشان می دهد. نهاد ویژه ای در وزارت آموزش و پرورش، همه دانش آموزان در همه مدارس کشور را رصد می کند تا آنانی را که دارای استعدادهای ویژه هستند بیابد و زیر بال حمایت خود بگیرد. به این دانش آموزان، با برگزاری کورس های ویژه، علوم اساسی و به ویژه ریاضیات در سطح بسیار بالا تعلیم داده می شود تا آن ها بتوانند پس از گرفتن دیپلم متوسطه و پایان دوران خدمت نظام وظیفه، وارد رشته های تکنولوژی شوند.
در ارتش اسرائیل نیز واحد ویژه ای برای امور اطلاعاتی وجود دارد که شاخه امور سایبری و کامپیوتری یکی از بخش های مهم فعالیت آن است. بسیاری از جوانانی که در دوران خدمت سربازی، در این واحد خدمت کرده اند، معمولا پس از پایان دوران ارتش، شرکت های دانش بنیان برپا می کند و به برنامه ریزی کامیپوتری و نوآوری های فنی روی می آورند. در برخی موارد، شرکت های دانش بنیانی که توسط این جوانان برپا شد، با بهای چند صد میلیون دلار به کمپانی های بین المللی فروخته شده است. یکی از این شرکت های اسرائیلی به بهای چهار و نیم میلیارد دلار، به کمگانی گوگل فروخته شد.
اسرائیلیان به گردشگری نیز علاقه بسیار دارند و از هر دو شهروند اسرائیلی، هر سال یک تن به سفر تفریحی خارج از کشور می رود. مبالغی که اسرائیلیان در سفرهای خارج از کشور هزینه می کنند، بیشتر از مبلغی است که گردشگران خارجی در دیدار از اسرائیل خرج می کنند.
باید هم از چنین باشد . دموکراتیک ترین کشور خاورمیانه و یکی از کشورهای دموکراتیک جهان ، اولین کشور در آزادی بیان و رسانهها در دنیا ، تنها کشوری که بیشترین احزاب سیاسی فعال در اداره امور کشور را داراست ، یکی از کشورهای تراز اول در شاخص توسعه انسانی ، یکی از کشورهای تراز اول در شاخص رفاه اجتماعی و . . . . . . باید هم ۸۹ در صد احساس رضایت از زندگی داشته باشند . البته نباید نقش بزرگانی چون بن گورین و گلدا مایر را که این میزان رضایتمندی امروز ثمره زحمات و تلاشهای آنهاست را نا دیده گرفت . وقتی یک بذری را یک فرد دانایی درست میکارد آیندگان هم در آینده درست کشت میکنند .
نمیشود تفکری بن گورین و گلدا مایر در اسرائیل نهادینه کردند را با تفکر شیطانی مانند خمینی ملعون مقایسه کرد . در جنگ اعراب و اسرائیل نه تنها به فکر جنگ و پیروزی در جنگ بودند بلکه در همان لحظه در تلاش برای آبادانی اسرائیل بودند . روحشان شاد ( نئوهاگانا ایران )