حسن روحانی و محمد جواد ظریف و دیگران در دولت کنونی، بارها ادعا کرده اند که عامل اصلی بحران اقتصادی و بی پولی و هرج و مرج، تحریم های اِعمال شده از جانب ایالات متحده است که اگر برقرار نمی گردید، حکومت اسلامی ایران با هیچگونه مشکل اقتصادی روبرو نبود. ولی اکنون یک نماینده مجلس به نام علیم یارمحمدی می پرسد: «چرا بیشتر دولتیها مشکلات را به گردن تحریمهای خارجی و مسائل سیاسی و منطقهای میاندازند؟». او گفت: «مشکل اساسی ایران بی مسوولیتی دولت است و نباید آن را به گردن تحریم ها انداخت .
علیم یارمحمدی با بیان مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و عدم تدابیر لازم از سوی دولت افزود: نباید همه موضوعات خرد و کلان کشور را به تحریمها مرتبط کرد.بیشترین چیزی که مردم را ناراحت میکند، این است که کسی مسئولیت این وضعیت را نمیپذیرد و با اینکه از صدر تا ذیل نظام منتقد وضعیت موجود هستند، تا کنون نهاد یا شخصی در اظهارات خود نگفته که این مشکلات ناشی از کمکاری آنها بوده یا دستکم دلیل قانع کنندهای برای وضعیت موجود ارائه نکرده اند.
مقامات حکومت ایران پیشتر گفته بودند: بازگشت تحریمهای آمریکا علیه ایران، بالا رفتن قیمت ارز، تصمیمات دولت روحانی، کمبود مواد اولیه و … از جمله مواردی است که موجب بروز بحران اقتصادی و نارضایتی و ناامیدی شهروندان نسبت به وضعیت کشورشان شده است.
این نماینده مجلس گفت: بیشترین چیزی که مردم را ناراحت میکند، این است که کسی مسئولیت این وضعیت را نمیپذیرد و با اینکه از صدر تا ذیل نظام منتقد وضعیت موجود هستند، تا کنون نهاد یا شخصی در اظهارات خود نگفته که این مشکلات ناشی از کمکاری آنها بوده یا دستکم دلیل قانع کنندهای برای وضعیت موجود ارائه نکرده اند.
علیم یارمحمدی با اشاره به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و عدم تدابیر لازم از سوی دولت گفت: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم از جمله مهمترین دغدغههای نمایندگان مجلس است. به همین دلیل، دولتمردان باید برنامهریزی درستی برای شرایط اقتصادی کشور و اوضاع معیشتی مردم داشته باشند.
این نماینده مجلس ادامه داد: دولتمردان نباید همه موضوعات خرد و کلان کشور را به حوزه تحریمها مرتبط کند. البته این تحریمها وجود دارد، ولی دولتمردان باید برای دور زدن تحریمها برنامهریزی میکردند.
یارمحمدی گفت: شوربختانه در حال حاضر شکاف طبقاتی عمیقتر شده و تا زمانی که مطالعات در زمینه آمایشها و پایشهای سرزمینی صورت نگیرد، ما همچنان مشکلات اقتصادی و معیشتی خواهیم داشت؛ دولت در این مدت جز شعار دادن هیچ برنامهای اجرا نکرده کرده است، بنابراین، انتظار داریم در این زمینه تجدید نظر کند، چون در غیر این صورت، به سمت پرتگاه کشیده خواهد شد.
یارمحمدی، واقعا که!!
در مجلس الاغان که تو و غیره در آن می چرید، سند از دست دادن سهم ما از دریای مازندران به اجرا گذاشته شد. آیا این موضوع خرد بود یا کلان؟
شوربختانه امثال شماها، آخوندان بی عمامه، نشخارتان فقط حرف و سخن کهنه است و اسم خودتان را نماینده مجلس گذاشته اید (نمای گندیده)!!